حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی:

عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان درخشان و قابل تقدیر است

تصویر مطلب عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان درخشان و قابل تقدیر است
  • دوشنبه 17 مهر 1396
نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به ویژه واحد خرم آباد در میان مراکز آموزش عالی استان درخشان و قابل تقدیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خرم آباد، دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان و جمعی از اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد، با حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد دیدار و گفت‌وگو کردند.

حجت الاسلام میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد در این دیدار با تشکر از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و مخصوصاً واحد خرم آباد و با ابراز رضایتمندی از شرایط موجود این دانشگاه، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته توسط مدیریت فعلی دانشگاه در این چند سال اخیر واحد خرم آباد قابلیت‌های خوبی بدست آورده است و عملکرد این دانشگاه در میان مراکز آموزش عالی استان درخشان است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان شرایط خوب و امیدوار کننده‌ای دارد و امیدوارم این شرایط همچنان رو به رشد باشد و دانشگاه را در جهت متعالی قرار دهد؛ این دانشگاه باید بتواند با استفاده از نیروهای متخصص کارآمد، جایگاه علمی مناسبی کسب کند.

دکتر ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این دیدار با ارائه گزارش اجمالی از اقدامات صورت گرفته در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی استان مخصوصاً واحد خرم آباد در چند سال اخیر با توسعه چشمگیر تحصیلات تکمیلی و رشته‌های پیراپزشکی روبه رو بوده است.

وی افزود: اجرای پروژه گازرسانی که یکی از دغدغه‌های این واحد دانشگاهی در جهت رفع مشکلات گرمایشی و سرمایشی دانشجویان در خوابگاه ها بود، اخیراً با موفقیت انجام شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ادامه داد: تمامی واحدهای استان علیرغم کاهش دانشجو نه تنها از وضعیت زیان دهی خارج شده‌اند، بلکه از جهت سوددهی و تامین اعتبار جزو واحدهای تراز اول کشور قرار گرفته‌اند.

ملکی خاطرنشان کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در شرایطی قرار داردکه موجبات دلگرمی و امید به توسعه و پیشرفت را در همه کارکنان و اعضای هیأت علمی به وجود آورده است و خوشبختانه این واحد دانشگاهی در یک دوران طلایی به سر می برد.