رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر:

ضرورت توسعه و پیشرفت کشور تعامل دانشگاه با صنعت است

تصویر مطلب ضرورت توسعه و پیشرفت کشور تعامل دانشگاه با صنعت است
  • سه شنبه 18 مهر 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت: تعامل دانشگاه با حوزه صنعت در دنیای امروزی کلید توسعه و پیشرفت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد آزادشهر، دکتر سید مهدی حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر در جمع استادان دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گفت:دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با هدف گسترش آموزش عالی در این شهرستان و به عنوان یکی از نهادهای برخاسته از انقلاب، در طول سه دهه پیشرفتهای خوبی از نظر کمی و کیفی در حوزه های عمرانی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی داشته است و این بیانگر عشق و علاقه این مجموعه در پیشبرد اهداف این مرکز بزرگ علمی، پژوهشی است.

دکتر حسینی با اشاره به نقش دانشگاه در دستیابی به تکنولوژی روز دنیا گفت: کشورهای پیشرفته و توسعه یافته، قدرت، ثروت و توانایی خود را مرهون دستیابی به تکنولوژی روز دنیا و تلاش مراکز علمی و دانشگاهی خود می دانند.

رییس واحد آزادشهر افزود: ضرورت تعامل دانشگاه با حوزه صنعت در دنیای امروزی کلید توسعه و پیشرفت در همه ابعاد اجتماعی یک کشور است.

دکتر حسینی تصریح کرد: استادان دانشکده فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی ما باید با اهتمام و پشتکار، تولید علم را سرلوحه کار خود قرار داده و با دستیابی به تکنولوژی روز دنیا و عملی کردن و کاربردی کردن ایده ها و طرحهای علمی، نقش تعیین‌کننده‌ای در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فناوری جامعه داشته باشند.