تصویر مطلب عقد قرارداد همکاری بین‌المللی شرکت رنگین نانو نهال مرکز رشد رودهن با کشورهای چین و عمان
  • سه شنبه 18 مهر 1396
قرارداد همکاری بین‌المللی بین شرکت رنگین نانو نهال مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با کشورهای چین و عمان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رودهن، جلال حیدربیگی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن با اعلام این خبر گفت: در جریان برگزاری جشنواره بین المللی نانو تهران، شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد واحد رودهن در دو تفاهم‌نامه همکاری مجزا موفق به عقد قرارداد نمایندگی فروش محصولات خود در کشور عمان شد.

وی افزود: همچنین قرارداد همکاری تولید محصول در کشور چین با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو به امضا رسید و با بازرگانان روسی نیز تعاملات خوبی در این راستا صورت گرفت.

تقدیر از مدیر مرکز رشد واحد رودهن در حاشیه برگزاری جشنواره بین المللی نانو تهران

جلال حیدربیگی مدیر مرکز رشد واحد رودهن از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به دلیل فعالیت‌های مرکز در زمینه جذب شرکت‌های نانویی، همکاری با موسسه خدمات توسعه فناوری و کمک به رفع مشکلات تجاری‌سازی شرکت‌ها و فناوران نانویی در سال گذشته تقدیر شد.