ساخت «کیسه هوشمند»، دستاورد جدید آموزشکده سما واحد رودهن

تصویر مطلب ساخت «کیسه هوشمند»، دستاورد جدید آموزشکده سما واحد رودهن
  • سه شنبه 18 مهر 1396
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از  ساخت «کیسه هوشمند» در آموزشکده فنی ‌و حرفه‌‌ای سما واحد رودهن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلال حیدربیگی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و مجری طرح ساخت «کیسه هوشمند» با اعلام این خبر گفت: این دانشگاه در دهمین جشنواره و نمایشگاه فن‌آوری نانو هشت محصول نانویی ارائه داده است.

وی افزود: «کیسه هوشمند» smart pack)) نتیجه طرح پژوهشی «بررسی استفاده از نانو ذرات در افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی» است که با همکاری دکتر ذوالقرنین انجام گرفته است.

حیدربیگی ماندگاری بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و صیفی جات، استفاده از فن آوری نانو در تولید، جلوگیری از رشد باکتری‌ها، زیست تخریب پذیر بودن، جلوگیری از ضایعات میوه، افزایش ارزش افزوده ناشی از صادرات و کمک به اقتصاد خانواده را از ویژگی‌های کیسه هوشمند عنوان کرد.