در راستای تولید محصولات کشاورزی و درآمدزایی غیرشهریه‌ای صورت گرفت؛

آغاز برداشت انار در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

تصویر مطلب آغاز برداشت انار در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
  • سه شنبه 18 مهر 1396
عملیات برداشت انار از باغات و مزارع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دامغان، دکتر محمود بانی معاون مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با بیان اینکه باغات و مزارع تحقیقاتی این دانشگاه با کاربری آموزشی و پژوهشی در اختیار دانشجویان قرار دارد، گفت: این واحد دانشگاهی علاوه بر 10 هکتار باغات و مزارع در سایت مرکزی که مجموعه‌ای از درختان مثمر و غیرمثمر و دو گلخانه به همراه بخشی از زمین‌های کشت آموزشی را برای مطالعات عملیاتی دانشجویان در اختیار دارد از فرصت زمین 60 هکتاری هم به عنوان مرکز تحقیقات کشاورزی برخوردار است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی به عمل آمده و در پی رایزنی‌های انجام شده با کارشناسان جهاد کشاورزی، مقرر شد به منظور تولید محصولات کشاورزی و ایجاد پایگاه اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای با همکاری اداره پژوهش و همراهی استادان و دانشجویان در رشته‌گرایش‌های زیرمجموعه کشاورزی، مجموعه‌ای از طرح‌های اصولی باغبانی و زراعی عملیاتی شود.

دکتر بانی به برداشت انار از مزارع آموزشی در آغاز پاییز اشاره کرد و گفت: انگور، انار، زردآلو، بادام و زیتون بخش عمده‌ای از درختان مثمر در مزارع این واحد دانشگاهی است و قطعاتی از زمین کشاورزی در اختیار دانشجویان زراعت و اصلاح نباتات قرار دارد که برای مطالعات پایان‌نامه از زمین و آب کشاورزی استفاده می‌کنند.

وی افزود: دامغان در محدوده‌ آب و هوایی نیمه بیابانی قرار دارد و این واحد دانشگاهی با توجه به دراختیار داشتن دو حلقه چاه آب، با استفاده بهینه و ذخیره‌سازی آب در مخزن زمینی و مدیریت توزیع، توانسته بیش از 140000 متر مربع فضای سبز ایجاد کند که محیطی با طراوت برای حضور دانشجویان است.

بانی خاطرنشان کرد: واحد دامغان از طرح‌های نوین کشاورزی به منظور پیاده‌سازی در مرکز تحقیقات کشاورزی استقبال می کند که امیدواریم فرصت موجود بتواند واحد را به سمت درآمدزایی پویا سوق دهد.