با حکمی از سوی دکتر رهبر

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

تصویر مطلب مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد
  • سه شنبه 18 مهر 1396
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، طی حکمی رضا نصیری را به سمت مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در متن این حکم آمده است:

جناب آقای رضا نصیری

با سلام و احترام

پیرو پیشنهاد معاون محترم فرهنگی و دانشجویی و نظر به مراتب تعهد، تدین، کاردانی و سوابق طولانی مدت در عرصه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها، بدینوسیله به عنوان«مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی» منصوب می شوید.

امید است با همت، دلسوزی، تلاش و برنامه ریزی مناسب و همچنین کمک و پشتیبانی همه مدیران و همکاران خدوم دانشگاه، شاهد ارتقا و تعمیق فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در این دانشگاه که بخش بزرگی از آزموزش عالی را به خود اختصاص داده است، باشیم.

فرهاد رهبر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی

گفتنی است رضا نصیری 6 خرداد امسال با حکم دکتر علی محمد نوریان به عنوان سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شده بود.