با حکم دکتر فرهاد رهبر صورت گرفت؛

انتصاب مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب انتصاب مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 18 مهر 1396
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهبر با صدور حکمی دکتر محمدصادق ضیائی را به سمت مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد. در متن حکم دکتر رهبر آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدصادق ضیائی

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «مشاور اینجانب و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه ‌های انسانی دانشگاه‌، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»

گفتنی است پیش از این دکتر ضیائی به عنوان مشاور رئیس و سرپرست مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ سوم مهرماه منصوب شده بود.