مدیرعامل پست بانک ایران خبر داد:

تصویر مطلب اختصاص دو میلیون کارت هوشمند به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه روستایی
  • شنبه 6 آبان 1396
مدیرعامل پست بانک ایران گفت:‌ بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته بین پست بانک و دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شده، آمادگی داریم تا دو میلیون کارت هوشمند را در جهت توسعه روستایی به دانشجویان اختصاص دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، خسرو فرهی مدیرعامل پست بانک ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات و در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا به مفاد تفاهم‌نامه پست بانک با دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:‌ ماموریت پست بانک جذب و اختصاص سرمایه‌های خرد روستایی برای توسعه طرح‌های مختلف اقتصادی در روستاها است و در راستای همین ماموریت با دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم‌ کرده‌ایم تا کارت هوشمندی را در این خصوص اجرا کنیم.

مدیرعامل پست بانک ایران همچنین از فعالیت 8 هزار و 200 دفتر پست‌ بانک در روستاها خبر داد و گفت:‌ در طول سال گذشته موفق شدیم بخشی از سرمایه‌های خرد روستاییان را جمع‌آوری و برای طرح‌های اقتصادی در همان روستا هزینه کنیم.

فرهی تاکید کرد: توسعه دفاتر روستایی همچنان در دستور کار پست بانک بوده و تعداد این دفاتر تا پایان سال افزایش خواهد یافت.