نصیری:

جزئیات میزان تسهیلات سفر به کربلا در دانشگاه‌ آزاد اسلامی

تصویر مطلب جزئیات میزان تسهیلات سفر به کربلا در دانشگاه‌ آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 10 آبان 1396
مدیرکل فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات میزان تسهیلات سفر به کربلا برای پیاده‌وری اربعین را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر رضا نصیری درباره تسهیلات دانشگاه آزاد اسلامی برای سفر به کریلا گفت: «براساس بخشنامه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، میزان تسهیلات برای واحدها و استان‌های مرزی 500 هزار تومان و سایر واحدها 600 هزار تومان تعیین شده است.»

او ادامه داد: «متقاضیان می‌توانند مدارک سفر به کربلا را به معاونت‌های دانشجویی فرهنگی واحدهای دانشگاهی تحویل دهند، معاونت‌ها این تقاضاها را به صندوق رفاه ارجاع می‌دهند و روسای واحدها از محل بودجه فرهنگی اعتبار لازم را در اختیار صندوق قرار می‌دهند تا از آن محل به متقاضیان تسهیلات پرداخت شود.»

مدیرکل فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «واحدهایی که نقدینگی فرهنگی لازم را دارند می‌توانند به متقاضیان این تسهیلات را پرداخت کنند.»