درآمدزایی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق املاک/ کاهش وابستگی به شهریه

تصویر مطلب درآمدزایی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق املاک/ کاهش وابستگی به شهریه
  • شنبه 13 آبان 1396
سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارگروه های ویژه ای برای تبدیل به احسن املاک دانشگاه با هدف درآمدزایی برای پشتیبانی فعالیت های علمی و آموزشی این دانشگاه تشکیل شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، اقبال شاکری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شبکه ای از ظرفیت های علمی، پژوهشی و آموزشی است که این ظرفیت ها می توانند تبدیل به احسن شوند.

وی افزود: برنامه داریم از ظرفیت های این دانشگاه که با همت مسئولان گذشته در کشور و حتی خارج از کشور ایجاد شده است، به عنوان یک منبع حمایتی در حوزه های آموزشی و پژوهشی استفاده کنیم.

سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت های این دانشگاه می توان برنامه ریزی کرد تا تنها به شهریه متکی نباشیم و بتوانیم به موضوع کاهش شهریه ها و ارائه بورس بپردازیم. ظرفیت ها متناسب با جهت گیری های دانشگاه از بالقوه به بالفعل تبدیل خواهند شد.

وی افزود: درحال بررسی ظرفیت های دانشگاه هستیم و کارگروه های ویژه برای تبدیل به احسن املاک دانشگاه پیش بینی شده است.

سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در این راستا شکبه هایی از مراکز آموزشی و پژوهشی، مراکز اقامتی، مراکز بهداشتی و درمانی در این دانشگاه برای بررسی ظرفیت های این مراکز ایجاد شده است. ایجاد درآمد در دانشگاه آزاد اسلامی به هر قیمتی مدنظر نیست بلکه برنامه داریم درآمدها در راستای پشتیبانی علمی، آموزشی و پژوهشی باشد.

وی عنوان کرد: در درآمد زایی و تبدیل به احسن کردن املاک دانشگاه، باید شأن و برند دانشگاه حفظ شود.

سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به طور مثال این دانشگاه دارای امکانات اقامتی مختلفی در استان های کشور است که برنامه داریم از ظرفیت ابتدا برای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و در مرحله بعد برای دیگر دانشگاه ها و گردشگران فرهنگی از این امکانات استفاده کنیم.