معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد:

ترغیب تشکل های دانشجویی به سمت برنامه های معرفتی و حل مسئله

تصویر مطلب ترغیب تشکل های دانشجویی به سمت برنامه های معرفتی و حل مسئله
  • یکشنبه 14 آبان 1396
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برنامه های تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمت برنامه های معرفتی، بصیرتی و حل مسئله حرکت کند و احساسی و مناسبتی نباشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری گفت: اداره کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی باید تشکل ها را ترغیب کند که در اجرای برنامه ها حضوری چشمگیر و فعال داشته باشند.

وی با اشاره به نزدیک شدن ۱۶ آذرماه (روز دانشجو) اظهار داشت: اداره کل تشکل های اسلامی دانشگاه باید اجرای برنامه ها را برای تشکل های دانشجویی تسهیل کند.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برنامه های تشکل های دانشجویی باید به سمت برنامه های معرفتی، بصیرتی و حل مسئله حرکت کند. برنامه تشکل های دانشجویی به خصوص در روز دانشجو نباید تنها برنامه های احساسی و مناسبتی باشد.

وی گفت: امیدواریم امسال در روز دانشجو برنامه های متنوع و بیشتری با همکاری تشکل های دانشجویی برگزار شود.