هاشمی طباطبایی:

فعالیت در عرصه نشریات دانشجویی زمینه‌ساز تولید مقاله علمی و پژوهشی است

تصویر مطلب فعالیت در عرصه نشریات دانشجویی زمینه‌ساز تولید مقاله علمی و پژوهشی است
  • دوشنبه 15 آبان 1396
مدیرکل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت دانشجویان در عرصه نشریات دانشجویی را زمینه‌ساز تولید مقاله علمی و پژوهشی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، میترا هاشمی طباطبایی گفت: حمایت از نشریه‌های دانشجویی اقدام ارزنده‌ای است که در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد و رشد و پویایی فعالیت‌های دانشجویی را به همراه دارد.

وی افزود: فضای نشریه‌های دانشجویی می‌تواند به دانشجویان برای تولید مقاله علمی و پژوهشی کمک کند و توانایی‌های آنان را در این عرصه افزایش دهد.

هاشمی طباطبایی ادامه داد: نوشتن مطالب علمی، فرهنگی، هنری در نشریه‌های دانشجویی، بلوغ و رشد فکری دانشجویان را به همراه دارد و زمینه‌ای فراهم می‌کند که آنان بتوانند نظام‌مند، خود را برای ورود به عرصه‌های جدی‌تر و جدیدتر و پذیرفتن مسئولیت‌های بیشتر در زمینه توسعه علمی و فرهنگی کشور آماده کنند.

مدیرکل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: انتشار نشریه دانشجویی باعث می‌شود دانشجویان کار جمعی را تمرین ‌کنند و از ماحصل کار خود لذت ببرند که بسیار ارزشمند است.

هاشمی طباطبایی در این باره اضافه کرد: همچنین زمانی که دانشجویان برای هدفی مشترک در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند روحیه رقابت سالم بین آنان افزایش می‌یابد و کیفیت کار بالا می‌رود. مزیت دیگر انتشار نشریه دانشجویی، توجه به فرهنگ نوشتن است که لازمه آن، فرهنگ خواندن کتاب‌های علمی، فرهنگی، ادبی و غیره است.