30/12/2017 11:24

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی:

مردم ایران در مقابل خط قرمزها کوتاه نخواهند آمد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: پیام روشن و شفاف حماسه 9دی ماه این بود که در ایران اسلامی خط قرمزهایی وجود دارد که مردم در مقابل آنها کوتاه نخواهند آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، در آستانه فرارسیدن 9 دی نشستی با عنوان "ناگفته های حماسه 9 دی" به همت بسیج دانشجویی امام هادی(ع) و با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیر کبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

دکتر حیدری در همایش ناگفته های 9دی افزود: حماسه 9دی به خاطر اقتدار مقام معظم رهبری رخ داد چرا که صبر و شکیبایی ملت ما به تأسی از رهبر فرزانه خود بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی بسیار بامتانت هستند، یادآور شد: زمانی که اتفاق فتنه سال 88رخ داد، ملت بزرگ ایران ماه ها صبر پیشه کرد تا بلکه افرادی که مسیری غیر از صلاح مملکت خود را در پیش گرفته بودند، به خود باز گردند.

دکتر حیدری با بیان اینکه پیام حماسه 9دی ماه در عرصه بین المللی بیش از داخل تأثیر داشت، گفت: اهمیت حماسه 9دی ماه شاید در داخل کشور روشن نشده باشد و عادی به نظر برسد اما در عرصه بین الملل بیش از داخلی ها پیام این حماسه را دریافت کردند.

انتهای پیام /