01/01/2018 09:53

دکتر موسی خانی خبر داد

حمایت ویژه دانشگاه آزاد اسلامی از ساخت خودروهای برقی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: خودروی برقی یوز با حمایت دولت، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاونت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، مرتضی موسی خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین درباره ساخت خودروهای برقى با نام «یوز» که اخیراً از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به تولید رسیده است، گفت: ساخت این خودرو برگرفته از مدل خودرو هایی است که در کشورهای چین، ژاپن و دیگر کشورها ساخته و به کار گرفته شده‌اند.
وی در ادامه بیان کرد: طراحی این خودرو با هدف تولید خودروی کوچک، کم حجم و متناسب با جلوگیرى از بحران هایى مانند آلودگى هوا که در زمستان با آن روبه رو هستند، انجام شده است.
موسی خانی با بیان اینکه مسئولان و دولت باید توجه ویژه ای به ساخت خودروهای برقی داشته باشند، گفت: با توجه به اینکه اصلی ترین موضوع در بحث های امروزه کشور سوخت، خسارات زیان بار سوخت های فسیلی و نیز آلودگی هواست، باید ضمن توجه ویژه به این دانش ها، اقدامات بیشتری باید برای ساخت چنین محصولاتی در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: به دلیل شلوغی شهر تهران و مشکلات موجود جهت پارکینگ خودروها، ضرورت تردد خودروهای بزرگ در شهر چندان احساس نمی شود، بنابراین تمام مردم باید با درنظر گرفتن برخی معضلات موجود، به ساخت این خودروها توجه ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: عدم نیاز به فضای زیاد جهت پارک این خودروها، به عنوان اصلی ترین مزیت به حساب می آید؛ بنابراین می توان از این خودروها به عنوان خودروی دوم استفاده کرد که می توان به صورت افقی در فضای 1 متر و 20 سانت در تمامی مکان ها پارک کرد.

موسی خانی با تاکید بر انگیزه طراحی و ساخت چنین خودروهایی گفت: زمانی که میانگین مصرف سوخت مردم تهران 1.6 و میانگین مصرف خودرو 60 کلیومتر اعلام شده، بنابراین لازم است تا طراحی این خودرو که با یک شارژ باتری مسافت 100 کیلومتر را تردد می کند، در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: با توجه به اینکه درب این خودرو از سمت بالا باز می شود، نیاز به فضای کمی دارد و می توان از آن برای جایگزین کردن خودروهای دیگر و نیز استفاده برای مسافت های کوتاه شهری استفاده کرد و جایگزین وسیله پرخطر موتورسیکلت شود.

وی با اشاره به میزان سرمایه ای که در ساخت این خودروها به کارگرفته شده است، گفت: این خودروها با حمایت دولت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت علمی، پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ساخته شد، برای ساخت آن حدود 3/5 میلیارد تومان در اختیار ما قرار گرفت که امیدواریم بتوانیم میزان تولید این خودرو را به مرز 5 هزار دستگاه برسانیم.

موسی خانی با اشاره به اقداماتی که جهت بازایابی این خودروها انجام شده است، گفت: تاکنون بازاریابی این خودروها در 3 کارکلینیک و نیز نمایشگاه های مختلف انجام شده که نظرسنجی های صورت گرفته نشان می دهد مورد استقبال طیف وسیعی از مردم قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اظهار داشت: تاکنون با استقبال خوبی از سوی مردم در زمینه سرمایه گذاری برای این خودروها مواجه بودیم و اخیرا مذاکراتی را با شرکت ایرانسل داشتیم تا بتوانیم با حمایت سرمایه گذاران بزرگ، تولید این خودروها را در کشور افزایش دهیم.

به گفته وی، حمایت ویژه ای از سوی سازمان های گردشگری برای این خودروها صورت گرفته که در حال حاضر منتظر تولیدات اولیه و ورود هر چه سریع تر این خودروها به بازار هستند.

موسی خانی خاطرنشان کرد: چندین سازمان بزرگ برای استفاده از این خودروها در داخل کمپ ها مانند کمپ انرژی اتمی، دانشگاه ها، سایت های تفریحی و گردشگری مراجعه داشتند و منتظر هستیم تا با به پایان رسیدن آخرین تست که تست تداخل امواج است، تصمیماتی جهت فروش آن اتخاذ کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به اینکه این محصول ساخت یکی از شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین است، گفت: 35 درصد از سهام این شرکت در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است و امیدواریم گام خوبی برای ساخت این محصول در کشور برداشته شود و دیگر شاهد این نوع آلودگی هوا که باعث ایجاد موانعی در کشور شده است، نباشیم.