02/01/2018 15:55

اختتامیه جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان در واحد رودهن برگزار شد

مراسم اختتامیه جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رودهن، مراسم اختتامیه جشنواره ورزش‌های همگانی با حضور دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، معاونین، مدیران و دانشجویان در سالن ورزشی شهید چمران این واحد دانشگاهی برگزار شد .

کورش حنیفی رئیس تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت: در این جشنواره 381 نفر از دانشجویان برادر و خواهر در رشته های طناب کشی، فوتبال گل کوچک، بسکتبال سه نفره، پرتاب آزاد، بسکتبال، شنای سوئدی، بدمینتون، طناب زنی، روپایی، دارت و آمادگی جسمانی شرکت کردند.

وی ادامه داد: امیدواریم در چارچوب سیاست‌های کلی دانشگاه آزاد اسلامی و با افزایش زیرساخت‌های ورزشی در دانشگاه، بتوانیم دانشجویان، کارکنان و استادان گرامی را بیش از پیش به انجام ورزش همگانی و حرفه‌ای تشویق کنیم.

مدیر ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، پس از ارائه گزارشی از عملکرد اداره ورزشی این واحد دانشگاهی سال 96، به تشریح برنامه‌های واحد رودهن در راستای تحقق سیاست‌های ابلاغی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: وظیفه ذاتی واحدهای دانشگاهی در زمینه ورزش، فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه ورزش همگانی و ورزش قهرمانی در بین دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی است و تمام تلاش ما در واحد رودهن تحقق همین اهداف است.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن در این مراسم با تأکید بر نیاز مبرم انسان به تحرک و شادابی در دنیای امروز، گفت: اگر بخواهیم نیازهای انسانها را طبقه بندی کنیم، ورزش، جزء نیازهای ثانویه است اما این به این دلیل نیست که اهمیت و جایگاه کمی دارد، چرا که برآوردن نیازهای ثانویه، باعث زندگی بهتر و بقای سالم تر انسان می شود.

دکتر حسن شهرکی پور، ورزش را بازی و تمرین جسمی و فکری دانست و اظهار داشت: انسان در انجام فعالیت های ورزشی جسمی مانند کشتی ، فوتبال ، دو و فکری مانند یوگا و شطرنج یک هدف را در نظر دارد و آن حفظ شادابی و روحیه است که به تبع آن تقویت قوای جسمانی و فکری را دنبال خواهد داشت .

شهرکی پور تمام ورزشکاران را قهرمان برشمرد و گفت: در ورزش برد و باخت وجود ندارد و روح و نفس ورزش سلامتی و افزایش روحیه و حیات توأم با نشاط است. تمامی ورزشکاران و به ویژه دانشجویان ورزشکار پیروز واقعی هستند، چرا که با عبور از خمودی و سستی بوسیله ورزش آمادگی لازم برای حضوری پویاتر و مفیدتر در عرصه های آموزشی و پژوهشی کسب می کنند.

وی خاطر نشان کرد: تمامی ورزشکاران و به ویژه دانشجویان ورزشکار پیروز واقعی هستند، چرا که با عبور از خمودی و سستی بوسیله ورزش آمادگی لازم برای حضوری پویاتر و مفیدتر در عرصه های آموزشی و پژوهشی کسب می کنند.