03/01/2018 10:09

اجرای طرح شروع کار اداری با قرائت یک صفحه از قرآن کریم در واحد اردبیل

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اجرای طرح شروع کار اداری با قرائت یک صفحه از قرآن کریم در این واحد دانشگاهی خبر داد.<br/>

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، علیرضا عبدالرحیمی با اعلام این خبر گفت: به منظور آشنایی و انس بیشتر همکاران با کلام الله مجید، این طرح به همت کانون قرآن و عترت واحد با توزیع قرآن در بین کلیه همکاران اداری و اتاق های گروه های آموزشی و نصب برچسب زیبا و شکیل در کلیه درب اتاق ها که یادآور قرائت یک صفحه از قرآن کریم در آغاز کار اداری است، شروع و مورد استقبال همکاران قرار گرفت .

وی افزود: در این طرح همکاران با قرائت یک صفحه از قرآن کریم هر روز صبح و دقت در ترجمه و مفاهیم آیات، انس و الفت بیشری با قرآن کریم برقرار می کنند که از برکات معنوی و روحی آن نیز برخوردار خواهند شد.

عبدالرحیمی بیان کرد: کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از کانون های فعال در سطح کشور محسوب می شود که همه ساله علاوه بر برگزاری مسابقات قران و عترت و فعالیت های روزمره، برنامه ریزی و اجرای چندین طرح ابتکاری را در برنامه کاری خود قرار داده است.

انتهای پیام /