13/01/2018 09:33

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام معرفی شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام معرفی و از خدمات چهارساله دکتر شهریار عباسی رئیس سابق این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در جلسه هیات رئیسه با حضور مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان ایلام، روسای واحدها و مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و هیات رئیسه واحد ایلام، دکتر محمد میرزایی حیدری به‌ عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام معرفی و از خدمات چهارساله دکتر شهریار عباسی رئیس سابق این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

حجت‌الاسلام مهدی همتی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، عادل نوروزی مسئول دبیرخانه هیات امنای استان ایلام، نماینده روسای واحدهای استانی، نماینده هیات رئیسه واحد ایلام، نماینده استادان واحد ایلام و نماینده کارکنان در این آیین به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر شهریار عباسی نیز اقدامات انجام شده در زمان تصدی ریاست دانشگاه آزد اسلامی استان ایلام را تشریح کرد و در ادامه دکتر میرزایی حیدری هم به تشریح وضعیت فعلی دانشگاه و برنامه های آینده خود پرداخت.

شایان ذکر است مراسم تکریم و معارفه رسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد ایلام در آینده نزدیک با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در ایلام برگزار می شود.