31/12/2016 08:15

راه‌اندازی کافه کتاب مدرسه سما بجنورد

کافه کتاب مدرسه سما بجنورد با حضور مهندس ابریشمی نیا معاون اداری مالی سازمان سما راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بجنورد اظهار کرد: «شرایط دانش‌آموزانی که بعد از ساعات درسی دچار خستگی و بی‌حوصلگی می‌شدند ما را برآن داشت که با هم‌فکری مسئولان مدرسه به فکر ایجاد فضایی برای آرامش و ایجاد انگیزه بیشتر برای ساعات درسی دانش‌آموزان باشیم.»

حجت‌الاسلام محمود حق به جانب گفت: «با توجه به صحبت‌ها و تصمیم‌های اتخاذ شده به فکر ایجاد محیطی برای صرف صبحانه، نوشیدن چایی، مطالعه غیردرسی و انجام بازی‌های فکری افتادیم تا دانش‌آموزان بتوانند در حین مطالعه دروس و لذت بردن از محیطی آرام به طور همزمان نوشیدنی مورد علاقه خود را سفارش دهند.»

وی افزود: «به این منظور اتاقی به مساحت ۷۰ متر مربع در طبقه سوم مجتمع سما در نظر گرفته شد و از آنجا که رنگ و لعاب و فضای این مکان برای رسیدن به هدفمان که‌‌ همان ایجاد فضایی شادی آفرین و آرامش بخش است بسیار مهم بود، طراحی و رنگ‌های مورد استفاده را به گونه‌ای است که رضایت اکثر دانش آموزان را بتواند جلب کند.»

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد اظهار کرد: «رنگ دیوار‌ها را زرد و سقف را آبی آسمانی انتخاب کردیم و از گلدان‌های طبیعی سبز با پایه‌های چوبی و با رنگ‌های گرم برای افزایش نشاط فضا استفاده شده و همچنین در این محیط، کتاب‌ها و بازی‌های فکری و نیز بوفه با قبول سفارش، در اختیار دانش‌آموزان قرار دارد تا بتوانند اوقات آرام و شادی را در محیط تحصیل خود و در ساعات تفریح داشته باشند.»

حق به جانب با توجه به هدف راه‌اندازی کافه کتاب در مدرسه گفت: «هدف از راه‌اندازی کافه کتاب در مدرسه، یادگیری برای با هم زیستن و همچنین ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای حس خوب ماندگاری بیشتر در مدرسه است. »

وی افزود: «معلمان از فضای کافه کتاب برای انجام کارهای عملی و گروهی همچون تحقیق و پژوهش، مشاوره گروهی، تدریس به روش نوین یاد دهی و یادگیری، ساعات درس‌های نگارش، زبان انگلیسی و... استفاده می‌کنند.»