03/05/2017 15:58

تبریک بیش از 300 هزار دانشجو، استاد و روسا و معاونین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی به دکتر نوریان

در حالی که کمتر از یک هفته از قبول سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکترعلی محمد نوریان سپری نشده، بیش از 300هزار دانشجو، اساتید، روسا و معاونین واحد های مختلف دانشگاهی با استقبال از این انتخاب، به ایشان تبریک گفتند.

به گزارش ایسکانیوز در بخشی از این پیام های تبریک آمده است:
«انتخاب مدبرانه و شایسته جنابعالی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نمایانگر اهمیتی است که در این سازمان بزرگ و پرافتخار در خصوص جایگاه والای علم، معرفت و تفکر بر آن تاکید مکرر داشته و مایه مسرت جامعه بزرگ دانشگاهی است.»
در برخی دیگر از این پیام ها، تفویض مسئولیت بزرگترین دانشگاه حضوری جهان را با توجه به تجارب ارزنده و مدیریت اثربخش ایشان، تبریک گفته و اظهار امیدواری کرده اند تا با حمایت های دکتر ولایتی، شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی مراحل شکوفایی و بالندگی خود را هرچه پرشتاب تر طی کرده و به قله های رفیع علم، دانش، فرهنگ و معرفت دست یابد.