17/07/2017 14:55

درخشش عضو هیات علمی واحد تهران جنوب در چهارمین دوسالانه جایزه دکتر مزینی ـ کتاب معماری و شهرسازی

امین ابراهیمی دهکردی، پژوهشگر دکترای شهرسازی و عضو انجمن مفاخر معماری ایران، مدرس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با نگارش کتاب «محرک توسعه شهری» موفق به دریافت رتبه «ویژه» چهارمین دوسالانه دکتر مزینی ـ کتاب معماری و شهرسازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تهران جنوب، چهارمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی؛ جایزه دکتر منوچهر مزینی با معرفی کتاب برگزیده به همت انجمن مفاخر معماری ایران و با حضور معماران و شهرسازی به نام کشور در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد.

عضو هیات علمی واحد تهران جنوب که پیش از این موفق به کسب جایزه نویسنده تقدیر شده در جشنواره کتاب سال ایران (1393)، رتبه ویژه مسابقه دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی دکتر مزینی (1394) شده بود، در این دوره نیز با کتاب «محرک توسعه شهری» خوش درخشید و از طرف هیئت داوران، حائز دریافت لوح ویژه شد.