آغاز فراخوان جذب و بورس هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي

معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي گفت:‌ متقاضيان جذب و اخذ بورس در دانشگاه آزاد اسلامي براي اطلاع از نيازهاي واحدهاي دانشگاهي مي توانند به مدت 30 روز به سايت اينترنتي جذب اعضاي هيأت علمي به آدرس jazb.iau.ir  مراجعه و نسبت به ثبت نام و ارسال مدارك اقدام كنند.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي،‌ دکتر حسین بلندی معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر اظهار داشت:  فرآيند تحليل و بررسي فراخوان  از تاريخ 1/5/1391 با جمع آوري اطلاعات واحدها آغاز شد و با اعمال شاخص هايي نظير نسبت استاد به دانشجو در واحد، استان، منطقه و كشور، رشته هاي پرطرفدار بر اساس آمار مركز آزمون و جذب دانشجو و طرح جامع آموزشي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت.

وي افزود: متعاقب آن در شوراي مديران حوزه معاونت آموزشي و شوراهاي مركزي جذب و بورس بررسي و تاييد شد كه نهايتاً با كسب مجوزهاي لازم از رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در چهار دسته گروه هاي تخصصي 800 نفر جذب و 200 نفر بورس، گروههاي پزشكي 173 نفر جذب  و 43 نفر بورس، درس معارف اسلامي 200 نفر جذب و ساير دروس عمومي 100 نفر جذب و 250 ارتقا مربي آماده انتشار است..

وي در خصوص امتياز اين فراخوان در مقايسه با فراخوانهاي قبلي تصريح كرد:  در فراخوانهاي قبلي جذب هيأت علمي بر اساس اعلام نياز واحدها و مراكز آموزشي بوده است در حاليكه در اين فراخوان علاوه بر اينكه اعلام نيازها بر اساس نياز به جذب هيأت علمي در واحدهاي دانشگاهي ، استان، منطقه و كشور مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته، رشته هاي پرطرفدار بر اساس آمار مركز آزمون و آمار جذب دانشجو و طرح جامع آموزشي نيز مورد توجه قرار گرفته است. از طرف ديگر در اين فراخوان در عوض آنكه هيأت علمي براي يك واحد مشخص جذب شود، هيأت علمي براي استان، با اولويت واحد مشخص شده جذب مي شود.

بلندی با اشاره به انتشار فراخوان بورس هیات علمی دانشگاه اعلام كرد: بر اساس این فراخوان 200 نفر از دانشجویان دکتری كه در فراخوان شركت مي كنند پس از شركت در فراخوان و انجام مراحل صلاحيت علمي و عمومي و در رقابت با هم بورس دانشگاه خواهند شد كه پس از پايان تحصيلات به عنوان عضو هيأت علمي به فعاليت خود ادامه مي دهند.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرایط جذب اعضای هیات علمی در این دانشگاه اظهار داشت: افرادی که به عنوان عضو هیات علمی جذب می شوند باید مدرک دوره دکتری تخصصی داشته باشند و افرادی که متقاضی بورس هستند باید دانشجوی دکتری بوده و حتی الامکان آزمون جامع خود را گذرانده باشند و اولویت با افرادی است که از پيشنهاد دكتري خود دفاع کرده اند.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام على (سلام الله علیه) : كانَ رَسولُ اللَّهِ(ص) دائِمَ البِشرِ، سَهلَ الخُلقِ، لَيِّنَ الجانِبِ. پيامبر خدا، همواره خوش رو، خوش خو و نرم خو بود. معانى‌الأخبار - ص 83. حكمت نامه پيامبر اعظم(ص) : ج8- ص22- ح5703

سایت های مرتبط