اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون كارشناسي دانشگاه آزاد اسلامي فردا اعلام مي شود

رئيس مركز  آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت:‌ اسامي پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي فردا پنج شنبه 19 بهمن سال 1391 اعلام مي شود.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر : پذيرفته شدگان دوره هاي بدون آزمون مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.com نتيجه خود را مشاهده كنند و از وضعيت پذيرش خود مطلع شوند.

اقبالي در ادامه افزود: زمان ثبت نام پذيرفته شدگان سه شنبه و چهارشنبه مورخ 24 و 25 بهمن خواهد بود و متقاضيان بايد در اين تاريخ ها به واحدهاي پذيرفته شده، مراجعه كنند.

رئيس مـركز آزمـون درخصوص چگونگي مراجعه پذيرفته شدگان به واحدهاي دانشگاهي گفت: اطلاعيه مربوط به مدارك لازم و چگونگي مراجعه پذيرفته شدگان به واحدها، به همراه آدرس محل هاي دانشگاهي در روز دوشنبه مورخ 23/11/91 از طريق سايت روابط عمومي به آدرس www.pubr-azmoon.com در دسترس متقاضيان قرار خواهد گرفت لذا توصيه مي شود داوطلبان قبل از مراجعه، به اين اطلاعيه توجه كنند تا با استفاده از اين اطلاعات تسريع در امور آنها ايجاد شود.

روابط عمومي در پايان اعلام كرد: اگر پذيرفته شدگان در مراحل ثبت نام با مشكل يا ابهامي مواجه شدند مي توانند بدون حضور در مركز آزمون و صرفاً با ورود به سايت هاي www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com سؤال خود را مطرح و يا از طريق این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید ايميل خود را ارسال تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام على (سلام الله علیه) : كانَ رَسولُ اللَّهِ(ص) دائِمَ البِشرِ، سَهلَ الخُلقِ، لَيِّنَ الجانِبِ. پيامبر خدا، همواره خوش رو، خوش خو و نرم خو بود. معانى‌الأخبار - ص 83. حكمت نامه پيامبر اعظم(ص) : ج8- ص22- ح5703

سایت های مرتبط