كارت ورود به جلسه آزمون دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي از روز دوشنبه توزيع مي شود

زمان توزيع كارت ورود به جلسه آزمون دكتري تخصصي (PH.D) سال 1392 دانشگاه آزاد اسلامي از روز دوشنبه مورخ 30 بهمن ماه آغاز مي شود.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: آزمون دكتري در دو نوبت صبح و عصر در روزهاي پنج شنبه و جمعه مورخ 3 و 4 اسفندماه در سراسر كشور برگزار مي شود، لذا داوطلباني كه ثبت نام كرده اند، مي توانند از ساعت 11 صبح روز دوشنبه مورخ 30 بهمن ماه  با مراجعه به پايگاه اينترنتي www.azmoon.org و وارد كردن اطلاعات ثبت نامي، كارت ورود به جلسه خود را دريافت كنند.

اقبالي افزود: دريافت كارت ورود به جلسه از طريق پايگاه مذكور تا يك ساعت قبل از شروع آزمون نيز امكان پذير است.

رئيس مركز آزمون در ادامه خاطرنشان كرد: چنانچه داوطلبي پس از دريافت كارت ورود به جلسۀ خود، مغايرتي در مندرجات آن از نظر مشخصات فردي، دين، زبان خارجه و يا عكس مشاهده كرد، بايد از روز دوشنبه بعدازظهر مورخ 30 بهمن تا روز چهارشنبه بعدازظهر 2 اسفندماه  به باجه هاي رفع نقص در واحد دانشگاهي انتخاب اول خود مراجعه و نسبت به اصلاح آن اقدام كند.

اقبالي در ادامه اضافه كرد: آدرس كليۀ واحدهاي مجري در دفترچه آزمون دكتري سال 92 درج شده است كه در صورت نياز داوطلبان مي توانند به آن مراجعه كنند.

رئيس مركز آزمون در پايان اشاره كرد: اگر داوطلبي در خصوص اين آزمون با سؤالاتي مواجه شد، مي تواند سؤال خود را از طريق www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com مطرح يا به آدرس این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید ايميل خود را ارسال نمايد تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام صادق (سلام الله علیه) : صَلاةُ مُتَطَيِّبٍ أفضَلُ مِن سَبعينَ صَلاةً بِغَيرِ طيبٍ. نماز شخص خوشبو برتر از هفتاد نماز بدون بوى خوش است. الصلاة: ص 51 ح 148

سایت های مرتبط