بيانيه دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين­ ـ پيشوا در حمايت از مديريت علمي ـ اسلامي و انقلابي دكتر فرهاد دانشجو

هيات رييسه، استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين ـ پيشوا با صدور بيانيه اي حمايت خود را از شيوه مديريت علمي ـ اسلامي و انقلابي دكتر فرهاد دانشجو اعلام كردند.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، متن بیانیه هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان واحد ورامین-پیشوا بدین شرح است:

با درود به ارواح طیبه شهدای اسلام، انقلاب و دفاع مقدس و با سلام به ساحت مقدس حضرت ولیعصر (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت ا... امام خامنه ای مدظله العالی و علمای عظام و ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی بالاخص جامعه دانشگاهی و با ابراز مسرت در پاسداشت سالگرد تحول در ساختار مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی آن شجره طیبه انقلاب وظیفه خود می دانیم در آغازین روزهای دومین سالگرد دمیده شدن مدیریت شایسته سالاری، انقلاب محوری و ارزش مدارانه دانشمند فرهیخته جناب آقاي دكتر فرهاد دانشجو ریاست عالی دانشگاه حمایت قاطع و ولایت مدارانه هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا را اعلام داشته و نکات قابل توجه این دوره یکساله را توجه به تفکر مدیریت اسلامی و انقلابی در اداره دانشگاهها، برجسته شدن نقش مشارکت استادان، کارکنان و دانشجویان در تصمیم سازی های کلان دانشگاه، شفاف سازی مالی و اقتصادی در بدنه اجرایی دانشگاه، توجه به اقشار ضعیف و تلاش در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها به منظور ادامه تحصیل و یا تامین معاش، تفویض اختیارات از سازمان مرکزی به هیات امنای استانی و واحدهای دانشگاهی در جهت تسهیل امور، مقابله جدی با فرهنگ تشریفات محوری و اسراف در تمامی ساختارهای دانشگاه، تلاش در جهت ترفیع هرم علمی دانشگاه با ایجاد تسهیلات مناسب برای دانشجویان و استادان و مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی غرب و تلاش تمام عیار در گسترش فرهنگ غنی اسلامی ذکر کرد که در همین راستا استفاده از مدیران شایسته در ساختار ستادی دانشگاه آزاد اسلامی بالاخص معاونین خدوم و سالم سازی فضای اداری و مالی همراه با رضایتمندی کارکنان دانشگاه که با تلاش های شخصیت برجسته جناب آقاي دكتر محمد خجسته معاون اداری و مالی رونقی دیگر یافته را می توان از نکات دیگر این دوره محدود اثرگذار بیان کرد.

هیات رئیسه استادان و کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با سپاس بی کران به درگاه خداوند متعال و آرزوی عزت و عظمت اسلام و مسلمین در تمامی دوران آرزو دارد به مصداق حدیث شریف رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی ا... علیه و آله که فرمودند اگر علم در ستاره ثریا باشد مردمانی از فارس آنرا به زیر خواهند کشید، دانشگاه آزاد اسلامی نقش موثری را در دست یافتن به قله های رفیع علم و دانش ایفاء و استمرار اینگونه مدیریت علمی و اسلامی همراه با تفکر انقلابی را در این خانواده بزرگ علمی در سایه عنایات بقیه ا... الاعظم حضرت ولیعصر (عج) و زعامت مقام معظم رهبری از خداوند متعال مسئلت دارد.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام زمان حضرت مهدي -عجل الله تعالی فرجه الشریف- فرمودند: إِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِكُمْ، وَلا ناسینَ لِذَكْرِكُمْ، وَلَوْلا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ الَّلأْواءُ وَاصْطَلَمَكُمُ الاَْعْداءُ ... ما در رسیدگى و سرپرستى شما كوتاهى و اهمال نكرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم كه اگر جز این بود، دشوارى ها و مصیبت ها بر شما فرود مى آمد و دشمنان، شما را ریشه كن مى نمودند ... احتجاج، ج2، ص323

سایت های مرتبط