نماينده مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي: شايسته سالاري در مديريت جديد دانشگاه آزاد اسلامي حاكم شده است

نماينده مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد شايسته سالاري در مديريت جديد دانشگاه آزاد اسلامي حاکم شده است.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، سيدشكرخدا موسوي نماينده مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي  با دكتر فرهاد دانشجو در واحد علوم و تحقيقات ديدار و گفت وگو كرد.

موسوي در حاشيه اين ديدار عملكرد يكساله دكتر فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي را مثبت ارزيابي كرد و گفت:‌ انصافاً تحول مديريتي دانشگاه آزاد اسلامي به پيشرفت وضعيت آموزش در اين مجموعه منجر شده است.

وي دكتر فرهاد دانشجو را فردي فروتن، مخلص، مردمدار و با روحيه بسيجي توصيف كرد و افزود:‌ شايسته سالاري در مجموعه جديد دانشگاه آزاد اسلامي حاكم شده است.

موسوي ادامه داد: مديران و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامي بايد شايسته، متدين، ولايتمدار و مردمدار باشند.

نماينده مردم اهواز با ابراز خرسندي از تصويب آيين نامه جديد نقل و انتقالات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: اين دانشگاه نياز به تغيير و تحولات بهتري دارد چرا كه متعلق به مردم است.

وي درباره موضوعات مطرح شده در ديدار با دكتر فرهاد دانشجو گفت: خوابگاه­هاي دانشجويي، نقل و انتقالات دانشجويان وشهريه دانشجويان نيازمند، از موضوعات مطرح شده در اين ديدار بود.

موسوي در پايان تأكيد كرد: ‌ضوابط خيلي خوبي بين مجموعه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و دانشگاه آزاد اسلامي حاكم است.

اخبار ماندگار

حدیث روز

امام صادق علیه السلام : مَن ساءَ خُلُقُهُ عَذَّبَ نَفسَهُ؛ هر كه بد اخلاق باشد، خود را شكنجه دهد. گزیده تحف العقول، ح196

سایت های مرتبط