در دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد صورت گرفت؛

کسب عنوان بهترین ربات هوشمند توسط واحد پرند

تصویر مطلب کسب عنوان بهترین ربات هوشمند توسط واحد پرند
  • چهارشنبه 26 فروردین 1394
تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران توانست در لیگ مین یاب متوسط عنوان «بهترین ربات هوشمند» را به خود اختصاص داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون پژوهش و فناوری واحد پرند در این خصوص گفت: ربات­ های مین یاب به منظور کشف مین­ های باقی مانده از جنگ و کاهش تلفات انسانی با خصوصیات ویژه ­ای طراحی و ساخته می­ شوند. عملکرد تمام خودکار، تعیین محل دقیق مین و اعلام آن به وسیله ماژول فلزیاب و سنسور مغناطیسی، توانایی تشخیص موانع به وسیله سنسورهای نصب شده بر روی ربات از مشخصات این ربات است.

دکتر سعید ذاکر بستان آباد ادامه داد: ساختار این ربات فلز و آلیاژ محکم شده است که یک بازو به شکل شبه دست مصنوعی با آزادی 270 درجه و سه اهرم برای تنظیم بازو طراحی شده و بصورت کاملا هوشمند و بدون اپراتور عمل می کند و کار آن شناسایی مین و خنثی سازی آن است. این مین های مسابقاتی شبیه به مین های جنگی در زمین عملیاتی هستند.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران علاوه بر ایجاد فرصتی برای ارائه توانمندی‌ها و به اشتراک گذاردن تجربیات شرکت‌کنندگان و تشویق دانشجویان می‌تواند گام موثری برای گسترش علوم رباتیک برای رقابت و کسب موفقیت در مسابقات جهانی باشد.

افزود: تیم رباتیک واحد پرند تاکنون موفقیت‌های چشمگیری در دوره‌های مختلف کسب کرده است و توجه و حمایت از آنها می‌تواند موجب افزایش روحیه و آشنایی با خواسته‌های آنان باشد.

وی گفت: برنامه ریزی خوبی برای آینده رباتیک در واحد پرند در حال انجام است که با همت و تلاش تیم، فعالیت مربی و همچنین حمایت‌های مالی و معنوی ریاست و معاونت‌های واحد، به ثمر خواهد نشست.

معاون پژوهش و فناوری واحد پرند خاطرنشان کرد:‌ سامان زمانی فراهانی، علیرضا سیم جو، محمدرضا سیم جو به سرپرستی مهدی طاهری و استاد راهنما سهراب اسدزاده اعضای تشکیل دهنده تیم رباتیک واجد پرند در لیگ مین یاب دهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران بودند.