ارائه دستاوردهای مرکز رشد واحد میانه در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی

تصویر مطلب ارائه دستاوردهای مرکز رشد واحد میانه در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی
  • چهارشنبه 24 آبان 1396
دستاوردهای تجاری سازی شده مرکز رشد واحدهای فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در پنجمین  جشنواره و نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز (RINOTEX 2017) ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد میانه، دکتر عباس نعمتی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: پنجمین جشنواره و نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز (RINOTEX 2017) از 20 تا 24 آبان ماه 1396 در محل دائمی نمایشگاه‌ بین‌المللی تبریز برگزار شد.

وی افزود: در این نمایشگاه دستاوردها و طرح های تجاری سازی شده مربوط به شرکت های فناور مرکز رشد واحدهای فناوری و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ارائه شد.

عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه درخصوص مهم ‌ترین ویژگی ‌های این نمایشگاه و جشنواره گفت: ارائه طرح های فناورانه تجاری سازی شده، زون بندی تخصصی طرح ها، حضور سرمایه‌گذاران، صنعت‌گران، نخبگان، مشتریان طرح های فناوری و مدیران دستگاه‌ های اجرایی و همچنین حضور صندوق‌ های سرمایه‌گذاری و سازمان‌ های حمایتی، حضور تشکل ‌های تولیدی و دستگاه‌ های اجرایی برای معرفی نیازهای فناوران، راه ‌اندازی تورهای سرمایه‌گذاری به عنوان متقاضیان فناوری، ارزش‌گذاری به عناصر اجرایی و اقتصادی در داوری و ارزیابی طرح ‌ها، از مهم‌ ترین ویژگی‌ های این نمایشگاه و جشنواره بود.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری میانه ادامه داد: این نمایشگاه در سه سطح ایده و تحقیق، توسعه و تجاری ‌سازی فناوری و نیز فروش و توسعه بازار برگزار شد.

نعمتی تصریح کرد: در میان حامیان این نمایشگاه، استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان شرقی، منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی، نمایشگاه بین‌المللی تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی به چشم می خورد.

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در مورد عناوین طرح های ارائه شده توسط شرکت های فناور و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه در این جشنواره و نمایشگاه گفت: 6 طرح ارائه شده در این جشنواره و نمایشگاه شامل سامانه خانه هوشمند (iHome)، مینی تراکتور باغبانی، دستگاه سنجش تراکم خاک، سیستم هوشمند شناسایی موزه، سامانه هوشمند گلخانه ای و ماژول های کنترل بود.

نعمتی خاطرنشان کرد: غلامرضا چمن خواه، فرشید آقایی و یدالله قره داغی از اعضای شرکت های فناور مرکز رشد فناوری (شرکت بینا ماشین آسیا و شرکت احسان میانه) و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی در این نمایشگاه حضور داشتند.