اولین نشریه بین المللی «آلودگی های محیط زیست انسانی» در واحد اردبیل منتشر شد

تصویر مطلب اولین نشریه بین المللی «آلودگی های محیط زیست انسانی» در واحد اردبیل منتشر شد
  • چهارشنبه 24 آبان 1396
اولین شماره نشریه علمی - پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و اولین نشریه بین المللی دانشگاه های استان با عنوان Anthropogenic Pollution Journal (آلودگی های  محیط زیست انسانی) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، ابراهیم فتائی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، انتشار نتایج تحقیقات پژوهشگران در خصوص اثرات فعالیت های انسانی بر محیط زیست را از اهداف انتشار نشریه «آلودگی های محیط زیست انسانی» دانست و افزود: زمینه فعالیت این مجله تخصصی، آلودگی های انسانی ناشی از فعالیت های مختلف شهری، صنعتی، کشاورزی، هسته ای و اثرات آن بر اجزای زنده و غیره زنده محیط زیست شامل آب، خاک، هوا و موجودات گیاهی، جانوری و انسان در مقیاس های محلی، منطقه ای، جهانی و ارزیابی ریسک فعالیت های انسانی است.

وی افزود: در هیات تحریریه این نشریه استادان برجسته ای از دانشگاه های داخل کشور و همچنین استادان شاخصی از کشورهای آمریکا، استرالیا، مالزی، یونان، اتریش، برزیل، هند و آلمان همکاری دارند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بیان کرد: دانشجویان، استادان و پژوهشگران مقاله های مرتبط با زمینه فعالیت نشریه می توانند از طریق وب سایت نشریه به آدرس APJ.IAUARDABIL.AC.IR جهت انجام مراحل داوری و چاپ ارسال کنند.