استاندار مرکزی تاکید کرد

ضرورت توجه به نیازهای واقعی و مزیت‌های استانی در ایجاد و راه اندازی رشته‌ها

تصویر مطلب ضرورت توجه به نیازهای واقعی و مزیت‌های استانی در ایجاد و راه اندازی رشته‌ها
  • شنبه 27 آبان 1396
استاندار مرکزی با تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای واقعی و مزیت‌های استان در ایجاد و راه اندازی رشته‌ها، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل توسعه همه جانبه استان مرکزی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اراک، دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به همراه معاونان این دانشگاه با استاندار مرکزی دیدار کردند.

دکتر حیدری در این دیدار با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی اصولی به منظور بهره‌گیری حداکثری از امکانات و ظرفیت‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان، خاطر نشان کرد: مهمترین رویکرد دانشگاه در سال‌های پیش‌رو حرکت به سمت توسعه فعالیت‌های پژوهشی و تدوین راهکارهای اجرایی به منظور تقویت پیوند واقعی دانشگاه با بخش‌های مختلف اجتماعی از جمله صنعت است.

وی تصریح کرد: دوران اتکا منابع مالی و درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی به شهریه‌های دانشجویی سر آمده و واحدهای دانشگاهی باید در اندیشه تبدیل علم به ثروت و جذب منابع مالی از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، پژوهشی و صدور فناوری باشند.

سید علی آقازاده استاندار مرکزی نیز در این دیدار طی سخنانی دانشگاه آزاد اسلامی را یادگار ارزشمند انقلاب اسلامی و تجربه‌ای گرانبها در کشور عنوان کرد و آن را بزرگترین مجموعه دانشگاهی کشور دانست که بدون اتکا به منابع دولتی تاسیس شده و به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

آقازاده ادامه داد: استان مرکزی در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، صنعتی و کشاورزی ، استانی ویژه‌ای است و برقراری تعاملات سازنده و هماهنگی بین این حوزه‌ها می‌تواند آینده درخشانی را برای این استان به ارمغان آورد.

وی ضرورت توجه به نیازهای واقعی و مزیت‌های استان در ایجاد و راه اندازی رشته‌های دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان یک دانشگاه موفق و برخوردار از رشته‌های متنوع دانشگاهی، نقش‌آفرینی ارزنده‌ای در توسعه همه جانبه استان دارد.

استاندار مرکزی تلاش‌های انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان را قابل تقدیر دانست و گفت: در شرایط فعلی کشور باید تولید علم و صدور فناوری در دستور کار این دانشگاه قرار گیرد و امکانات کم نظیر این مجموعه بزرگ در راستای توسعه علمی کشور مورد بهره‌برداری بهینه قرار گیرد.