شهادت دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در نبرد با تکفیری‌ها

تصویر مطلب شهادت دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در نبرد با تکفیری‌ها
  • دوشنبه 29 آبان 1396
فارغ التحصیل رشته الکتروتکنیک ( برق صنعتی ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در نبرد با تروریست‌های تکفیری در سوریه به مقام شهادت نائل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی و ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، مهدی موحدنیا دانش‌آموخته رشته الکتروتکنیک (برق صنعتی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در نبرد با تروریست‌های تکفیری در سوریه به مقام شهادت نائل آمد.
شهید مهدی موحدنیا از نیروهای سپاه قدس و از بسیجیان پایگاه شهید شجیعی سبزوار و عضو هیات دانشجویی مذهبی این دانشگاه بود و همیشه در صف اول برنامه‌های معنوی بود.

کم نیستند عزیزانی از بین دانشجویان که همه‌روزه در جبهه‌های نبرد علیه تکفیری‌های ظالم حضور می‌یابند و بی‌ریا و با اخلاص جان خود را درراه زنده نگه‌داشتن اسلام و پاسداری از سرزمین‌های اسلامی فدا می‌کنند. روابط عمومی و ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار این واقعه جانسوز را به پیشگاه امام زمان(عج)، مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و دانشگاهیان و خانواده این شهید والامقام تسلیت می گوید.