مدال برنز مسابقات جهانی بدنسازی نصیب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی رشت شد

تصویر مطلب مدال برنز مسابقات جهانی بدنسازی نصیب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی رشت شد
  • چهارشنبه 22 آذر 1396
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مدال برنز مسابقات جهانی بدنسازی ماسل شوی دوبی در سال 2017 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، مجید مشک بید حقیقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، گفت: محمود پاداش ستوده دانشجوی رشته فیزیولوژی ورزشی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به همراه تیم خود به صورت آزاد از جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات شرکت و در مصاف با حریفان خود توانست، مدال برنز این دوره از مسابقات قهرمانی بدنسازی جهانی را از آن خود کند.

وی ادامه داد: این قهرمان 35 ساله، متولد سال 1361 در محله استادسرای شهر رشت دیده به جهان گشود و از سیزده سالگی ورزش بدنسازی را زیر نظر اساتید وقت در رشت آغاز و در سال 1380 موفق به کسب مدال طلا مسابقات آزاد کشور را به خود اختصاص داد.

مشک بید حقیقی افزود: ستوده دارای چند دوره قهرمانی استانی بوده و در سال 1381 موفق به دریافت مدال طلای مسابقات بدنسازی دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی کشور شد.

انتهای پیام /