مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • سه شنبه 19 دی 1396
مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم علیرضا منظری به عنوان رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از زحمات سیداحمد زرهانی در مدت سرپرستی سما قدردانی شد.

دکتر محمدصادق ضیایی مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه روسای سازمان سما با بیان سوابق کاری و ویژگی‌های شخصیتی احمد زرهانی گفت: وی فردی مطلع، متواضع، کاردان و برازنده بحق واژه معلم اخلاق است و در یک برنامه رسمی با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر تکریم خواهد شد.

علیرضا منظری رئیس جدید سازمان سما نیز با ارائه گزارشی از سوابق کاری و علمی خود و با تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های ارزنده زرهانی در سازمان سما داشت: جمهوری اسلامی ایران حاصل خون شهدای گرانقدر و جانبازان عزیز بوده و در این نظام مسئولیت نه امتیاز است و نه حق، بلکه امتحان الهی است.

زرهانی هم درباره تکلیف هر انسان مسلمان گفت: با توجه به اینکه ما در قبال هر مسئولیتی پاسخگو هستیم و این برخاسته از تعالیم اسلام است، باید توجه کنیم، وقتی مسئولیتی بر عهده می‌گیریم، حدفاصل آمدن و رفتن ما چه اثری باقی خواهد ماند.

وی با بیان خلاصه‌ای از فعالیت‌های صورت گرفته در دوران تصدی مسئولیت خود خاطرنشان کرد: ما سرباز انقلابیم و عادت به تغییر سنگر داریم.

زرهانی از تلاش‌های صادقانه و همراهی همکاران سمایی در راستای اجرای سیاست‌های سازمان سما تشکر و قدردانی کرد.