دبیر علمی نخستین همایش سبک زندگی و سلامت:

تغییر در سبک زندگی لازمه پیشگیری، سهولت درمان و جلوگیری از بازگشت بیماری است

تصویر مطلب تغییر در سبک زندگی لازمه پیشگیری، سهولت درمان و جلوگیری از بازگشت بیماری است
  • سه شنبه 19 دی 1396
دبیر علمی نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت گفت: هدف اصلی برگزاری این همایش، تغییر در سبک زندگی برای سلامتی، سهولت در روند درمان و بازگشت نکردن بیماری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فاطمه پیغمبری اظهار کرد: همایش سبک زندگی و سلامت یکی از همایش های بسیار مهمی است که دانشگاه آزاد اسلامی یزد با همکاری نهادها و ارگان های دولتی و غیردولتی ، متولی برگزاری آن شده است چراکه داشتن یا نداشتن سلامت، ارتباط بسیار مستقیمی با سبک زندگی دارد. یکی از اهداف این همایش ایجاد وحدت بین دو روش طب سنتی ایرانی و طب جدید است.

دبیر علمی نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت علت بروز بیماری ها تغیر در سبک زندگی و یا انتخاب غلط آن دانست و گفت: افراد در جنسیت، قد، وزن، سن ، شرایط زندگی، باورها، آناتومی و ژنتیک با هم تفاوت دارند و از این روست که فقط می توانیم با ارائه یک روش صحیح از سبک زندگی، الگوی مشترک برای افراد تعریف کنیم. روش صحیح زندگی در ورزش، خوردن میوه و سبزیجات،کم کردن استرس، بیشتر خوابیدن، شاد بودن و افزایش امید در زندگی یک دستورالعمل مشترک برای همه افراد است.

مدیر گروه آناتومی دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) دانشگاه آزاد اسلامی یزد، هدف اصلی نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت را در سه هدف کلی ترسیم کرد و گفت: هدف اصلی این همایش تغییر در سبک زندگی برای پیشگیری از بیمارشدن، تغییر در سبک زندگی برای سهولت در روند درمان و تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از بازگشتن بیماری است.

شایان ذکر است نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت 26 و 27 بهمن ماه امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار خواهد شد و علاقه مندان به ارسال مقالات می توانند در محورهای معنویات، تغذیه، ورزش، شادی و امید، اشتغال بانوان، اقتصاد، سرطان، رسانه ، تکنولوژی، جوانی – سالمندی، فرهنگیان، اعتیاد – سلامت نسبت به ارسال آن اقدام کنند.

وب سایت همایش به نشانی hls1.iauyazd.ac.ir آماده اطلاع رسانی بیشتر و دریافت مقالات است.