دکتر حیدری:

تصویر مطلب تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به قطب علمی وفرهنگی کشور هدف اصلی این واحد است
  • سه شنبه 19 دی 1396
دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک به مناسبت 19 دی ماه، سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به توضیح برنامه ها و اهداف این دانشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحداراک، دکتر حیدری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی شروع به کار کرد که تعداد دانشگاه‏های کشور محدود بود و پاسخگوی نیاز جوانان جامعه نبود و در دهه 60 قبولی در دانشگاه و عبور از کنکور کاری بسیار مشکل و آرزویی دست‏ نیافتنی بود، گفت: ولی اکنون بعد از سی و سه سال فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی دیوارهای کنکور فرو ریخته و هرکس اراده نماید می‏تواند در شهر محل سکونت خود و رشته مورد علاقه در دانشگاه تحصیل نماید و این یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‏شود.

دکتر حیدری علاوه بر تشکر از کلیه مسؤولان و رؤسای قبلی که از ابتدای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک تا کنون برای این واحد دانشگاهی زحمت کشیده‏اند اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با توجه به نیاز استان مرکزی در 19 دی ماه 1363 تأسیس شد و فعالیت رسمی علمی خود را از مهرماه سال1364 با پذیرش 600 دانشجو از طریق آزمون سراسری در 10 رشته تحصیلی شامل مهندسی عمران، مهندسی برق، مهندسی نساجی، مهندسی مکانیک، مهندسی کشاورزی، کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، مدیریت صنعتی، حسابداری و زبان و ادبیات انگلیسی در ساختمان آموزشی واقع شهر صنعتی آغاز کرد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از32سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی و ورزشی و با دارا بودن بیش از 12 هزار دانشجو- 276رشته- مقطع تحصیلی شامل 55 رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 92 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 106 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 23 رشته در مقطع کاردانی - 6 دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، 350 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 70هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

دکتر حیدری سپس به توضیح برنامه ها و چشم‌انداز واحد اراک درحوزه های فرهنگی ،دانشجویی، آموزشی، پژوهشی ، برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان، اداری و مالی ، حوزه پزشکی، عمرانی و حوزه سما دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری در اجرایی شدن سند دانشگاه اسلامی ، رهنمودهای رئیس هیأت مؤسس، هیأت امنای دانشگاه و سیاست ها و بازنگری در ماموریت و رسالت جدید فرهنگی در دستور کار حوزه معاونت فرهنگی واحد قرار گرفته است.

وی درخصوص اهداف حوزه آموزشی دانشگاه گفت: ارتقاء و اصلاح هرم اعضاءهیات علمی دانشگاه، ارتقاء کیفی دانشگاه برای جذب دانشجویان در فضای رقابتی، جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در مقاطع و رشته­های مختلف، توسعه برنامه های آموزشی متنوع برای طیف وسیعتری از اقشار جامعه ،ایجاد رشته­های جدید و بین رشته ای متناسب با نیازهای روز جامعه و استان ، ارتقاء جایگاه آموزشی دانشگاه مبتنی بر نقشه جامع علمی کشور و...از برنامه های حوزه آموزش است.

دکتر حیدری در خصوص چشم انداز دانشگاه در حوزه دانشجویی اظهار داشت: تکریم دانشجویان، سرعت و دقت بخشیدن به ارائه خدمات دانشجویی ،برگزاری جشن های فارغ التحصیلی، و نظارت بر کیفیت وسایط نقلیه امن و مطمئن جهت تردد دانشجویان ، تأکید بر ارتقای کیفیت خوابگاه‌ها ، رفع نواقص و مشکلات و ارتقاء تجهیزات رفاهی ،امنیتی و ایمنی خوابگاه ها و...از برنامه های حوزه دانشجویی است.

وی در ادامه در خصوص برنامه ها و اهداف حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: این حوزه با تلاش مستمر و همراهی پژوهشگران در راستای چشم انداز کلان دانشگاه به نحوی گام بر خواهد داشت تا این دانشگاه به عنوان یکی از پنج واحد دانشگاهی پیشرو و نوآور در سطح دانشگاه آزاد اسلامی و یکی از دانشگاه های ممتاز تولید علم در بین دانشگاه های دولتی و غیر دولتی در سطح کشور و منطقه شناخته شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ادامه افزود: توسعه کمی و کیفی خدمات این دانشگاه در سایه برنامه های پژوهش محور انجام می شود و دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش های کاربردی را عاملی برای تحقق شاخص های تولید علم می داند.

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی مدون و تبیین دقیق برنامه‌های پیش روی خود، دستیابی به افق‌های بلند در جهت تولید علم و ارتقاء کیفیت دانشگاه در بخش‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای رقابت با سایر دانشگاه‌ها و قرار گرفتن در نظام رتبه بندی ملی و بین المللی دانشگاه‌ها و تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به قطب علمی وفرهنگی کشور را هدف اصلی خود می دانیم، گفت: امیدواریم با پیروی از منویات مقام معظم رهبری، رهنمودهای رییس هیأت امنا و رئیس دانشگاه وهمفکری، همیاری و همراهی تک تک استادان و کارکنان محترم و دانشجویان فرهیخته در دانشگاه آزاداسلامی اراک، حماسه فرهنگی و اقتصادی توآم با اخلاق خلق نماییم.

انتهای پیام /