دکتر آراسته راد خبر داد

راه اندازی کسب و کارهای کوچک و شرکت‌های نوپا توسط دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب راه اندازی کسب و کارهای کوچک و شرکت‌های نوپا توسط دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 23 دی 1396
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  از راه اندازی کسب و کارهای کوچک و شرکت های نوپا به عنوان مأموریت ویژه این باشگاه نام برد.

دکتر حبیب ‌الله آراسته ‌راد رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این باشگاه راه اندازی کسب و کارهای کوچک و شرکت های نوپا را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: این امر با شناسایی صنعت ، توانمندی ها و نخبگان هر استان در دانشگاه آزاد اسلامی قرار است اجرایی شود.

وی با تأکید بر اینکه هم افزایی دولت، صنعت و دانشگاه منجر به رشد و پیشرفت کشور می شود، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی که به لحاظ امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی بسیار غنی و توانمند است، می تواند در زمینه های مختلف با صنعت ارتباط برقرار کند و نیازهای آنها را برطرف سازد.

دکتر آراسته راد، حذف بروکراسی های غیرضروری و برداشتن موانع موجود از سر راه پژوهشگران و محققان را وظیفه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانست و افزود: باشگاه سعی دارد مسیر فعالیتهای پژوهشی را برای پژوهشگران هموار کند.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان با اشاره به حمایت جدی دانشگاه آزاد اسلامی از نخبگان خاطر نشان کرد: این دانشگاه وظیفه خود می داند به منظور رفع مشکلات مردم و کشور از نخبگان صاحب ایده حمایت و پشتیبانی کند.

وی، راه اندازی کسب و کارهای کوچک و شرکت های نوپا توسط دانشگاه آزاد اسلامی را مورد تأکید قرار داد و افزود: سعی داریم با شناسایی صاحبان محصول اولیه و جذب ایده های کارآفرینی و خلاقانه استارتاپهای کوچک و شرکت های نوپا را راه اندازی کنیم.

دکتر آراسته راد ادامه داد: کسب و کارهای کوچک بخشی از فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین افزایش درآمدهای غیرشهریه ای است.