دکتر کلانتری در دیدار با اعضای کانون های دانشجویی واحد قزوین:

تشکل ها باید باعث رشد و پیشرفت دانشجویان شوند

تصویر مطلب تشکل ها باید باعث رشد و پیشرفت دانشجویان شوند
  • شنبه 23 دی 1396
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فعالیت تشکل ها و کانون های دانشجویی باید زمینه ساز رشد و پیشرفت دانشجویان شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قزوین، نشست تخصصی با موضوع بررسی فعالیت تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، فعالان بخش فرهنگی و مسئولان کانون های دانشجویی در واحد قزوین برگزار شد.

دکتر ابراهیم کلانتری در این نشست با بیان اینکه گروه ها وقتی شکل بگیرند، از عهده کارهای بزرگ برخواهند آمد، گفت: وقتی انسان هایی که معتقد به کار هستند، دور هم جمع شوند و سرمایه گذاری کنند، کار به نتیجه می رسد و ممکن است دنیا را متحول کند.

وی با تاکید بر کمی سازی فعالیت های دانشجویی، اظهار داشت: در بحث نشریات دانشجویی، لزوماً تیراژ بالا لازم نیست؛ نفس تشکیل کانون و نشریه دانشجویی یک تمرین و بسیار با ارزش است.

دکتر کلانتری گفت: تشکل یا کانون باید ما را رشد دهد اما گاهی مشکل اساسی دانشجویانی که در این حوزه ها فعالیت می کنند این است که خودشان دست خالی هستند؛ در صورتی که باید کار را از خودمان شروع کنیم و نه از دیگران؛ به عنوان مثال اگر کانون کتاب بخواهد دانشجویان را کتابخوان کند، باید اعضای کانون خودشان کتابخوان های خوبی باشند.

وی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری بر فعالیت های دانشجویی و جمعی، افزود: رهبر همه این عرصه های علمی و فرهنگی، شخص خود ایشان هستند که همواره پیشگام بوده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این نشست ضمن قدردانی از حضور دکتر کلانتری و هیات همراه در این دانشگاه، دومین سالگرد شهادت شهید عباس آسمیه شهید مدافع حرم و دانشجوی این دانشگاه را گرامی داشت.

دکتر موسی خانی با تاکید بر انجام کارهای گروهیِ دانشجویی و فرهنگی، افزود: خوشبختانه ما در این حوزه هیچ گونه محدودیتی نداریم و در حد توان تمام امکانات را برای این گونه فعالیت ها فراهم کرده ایم.

گفتنی است در این نشست صمیمی، دبیران و مسئولان کانون های دانشجویی به ارائه گزارشی از فعالیت ها و دستاوردهای خود در حوزه های مختلف فرهنگی پرداختند.

همچنین دبیران و مسئولان کانون های دانشجویی با بیان نقطه نظرات خود، پیشنهاد و درخواست هایی که داشتند را مطرح کردند.