امام جمعه مرودشت تأکید کرد

نقش دانشگاه ها در سرنوشت فرهنگی شهرها

تصویر مطلب نقش دانشگاه ها در سرنوشت فرهنگی شهرها
  • شنبه 23 دی 1396
امام جمعه شهرستان مرودشت در دیدار با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت گفت: قطعاً نقش دانشگاه و استادان در سرنوشت فرهنگی این شهرستان چشمگیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مرودشت، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با حجت الاسلام والمسلمین آقایی امام جمعه جدید این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به تشریح عملکرد و دستاوردهای این واحد دانشگاهی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، جزو واحدهای جامع دانشگاه آزاد اسلامی است و در جدید ترین رتبه بندی پایگاه استنادی جهان اسلام ( ISC ) ضمن کسب رتبه 17 در بین دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور، در جایگاه بهترین دانشگاه آزاد اسلامی جنوب کشور قرار دارد.

دکتر حسینی افزود: این واحد دانشگاهی در حال حاضر با داشتن 30 رشته دکتری، حدود 110 رشته کارشناسی ارشد و رشته های متعدد دیگر در مقاطع کارشناسی و کاردانی در زمینه فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و علوم انسانی، آمادگی پذیرش دانشجو با هر سلیقه ای را دارد و هیچ شهروند مرودشتی نیازی ندارد که برای ادامه تحصیل از این شهر بیرون برود.

وی دارا بودن 11 مجله علمی پژوهشی با مصوبه وزارت علوم و فناوری، 5 دانشکده مصوب، یک مسجد بزرگ، راه اندازی شورای اندیشه ورزی حوزه و دانشگاه برای اولین بار در بین دانشگاه های آزاد اسلامی، فعال بودن تشکل های دانشجویی و بسیج دانشجویی، تعامل با نهادهای مختلف شهرستان و دیگر اقدامات را از جمله افتخارات این دانشگاه عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی آقایی امام جمعه جدید شهرستان مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت را یکی از افتخارات شهرستان و جزو دانشگاههای تراز اول کشور دانست و گفت: تلاش های زیادی که به همت مسئولان و دست اندرکاران این مجموعه دانشگاهی صورت گرفته، قابل تقدیر است و نقطه قوتی برای شهرستان مرودشت است.

امام جمعه مرودشت تصریح کرد: قطعاً نقش دانشگاه و اساتید دانشگاه در سرنوشت فرهنگی این شهرستان چشمگیر است. بهره گیری از توانمندی علمی و مشاوره و تعامل با افراد دانشگاهی در خصوص تصمیمات کلان فرهنگی شهرستان، نقش موثری در رشد و پیشرفت مرودشت خواهد داشت.