مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان:

مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی دارای قابلیت های خوبی است

تصویر مطلب مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی دارای قابلیت های خوبی است
  • یکشنبه 24 دی 1396
مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی دارای قابلیت های بسیار خوبی است که می تواند در استان گیلان یاری دهنده ما در امرآموزش باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان دیدار کرد.

مهدی حاجتی مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان در این دیداربا بررسی کیفی مدارس استان گیلان، گفت: مدارس ما با کیفیتی که دارند باید بهترین تحلیل را برای خانواده ها و مردم داشته باشند و تحلیل ما از این مسئله، مدارسی هستند که قابلیت جذب دانش آموز را در سطوح بالاتری دارند و مردم نیز خواهان این چنین مدارسی هستند.

وی با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت در پیشرفت کشورها، گفت: مدارس و دانشگاهها زیربنای توسعه کشور هستند و باید از نیروهای متخصص که حاصل تربیت آموزش و پرورش و دانشگاهها هستند، استفاده بهینه شود و بسیاری از مدارس دارای تقاضای زیادی هستند که در بین آنان مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی دارای قابلیت های بسیار خوبی هستند.

حاجتی با اشاره به امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان دارای امکانات زیربنایی منحصربفردی است و وجود املاک و سرمایه های قوی این دانشگاه از نظر زیرساخت و پیشرفت های بسیار بالایی که دارد می تواند ضمن موثر بودن در آموزش فرزندان این مرز و بوم، یاری دهنده دولت و مدیران دولتی در رفع مشکلات استان باشد.

وی افزود: در سایه تعاملات مختلف خصوصاً تعامل حوزه های فرهنگی، می توان کارهای بسیار خوب و بزرگی در سطح استان انجام داد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان همچنین اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با اعتمادسازی در بدنه جامعه باید به شکلی با دیگر مراکز علمی رقابت کند که اعتماد دانش آموزان و خانواده هایشان را جلب کند که مطمئناً در این راه توفیقات زیادی را کسب کرده است.

دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز در این دیدار گفت: بعضی از مراکز علمی و دانشگاهی رشد کمی بیش از حدی داشته اند که در حال حاضر با مشکلات زیادی روبرو هستند، دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با داشتن اعضای هیات علمی تمام وقت مجرب و متخصص در شاخه ها و رشته های مختلف، همگام با دیگر دانشگاه های معتبر درحال پیشرفت بوده و افتخار آن را دارد که از نظر نسبت استاد به دانشجو در مقایسه با دانشگاههای استان وضعیت بهتری دارد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان گیلان با تاسیس آزمایشگاهها و کارگاههای پیشرفته و منحصر به فرد در آینده به سوی گسترش رشته های فنی و حرفه ای پیش خواهد رفت و نسبت به پرورش نیروهای متخصص جامعه اقدام خواهد کرئ.

دکتر چیرانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان توانسته است موفق به کسب چند مجوز راه اندازی و تاسیس هنرستان های فنی و حرفه ای در سطح استان شود که خود نشانه ای از پیشرفت و حرکت مدارس سما استان به سمت آموزش نیروهای جوان و متخصص است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان افزود: وجود مدارس سما یکی از مصادیق ارتباط نزدیک آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی است و امیدواریم این همکاری ها افزایش یابد.

لازم به ذکر است در این دیدار بر گسترش همکاری های دو جانبه بین آموزش و پرورش استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شد.