به ریاست دکتر فرهاد رهبر

کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • یکشنبه 24 دی 1396
جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر فرهاد رهبر و با حضور اعضاء برگزار شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی دبیر کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: این جلسه به منظور بررسی بخشنامه های پیش بینی بودجه های حوزه عمرانی و سازمان سما برگزار شد.

وی با بیان اینکه در جلسه مذکور محورهای تعیین بودجه سال 97 در دو حوزه عمرانی و سازمان سما مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: در حوزه عمرانی سیاست هایی به منظور ابلاغ به واحدهای دانشگاهی تصویب شد.

دبیر کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: تلاش میکنیم بودجه سال 97 بودجه دقیق و کارآمدی باشد.

دکتر طهرانچی ادامه داد: همچنین مقرر شد در جلسات آینده کمیسیون دائمی هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی به سیاست ها و برنامه های راهبردی رئیس سازمان سما بپردازد.