با صدور پیامی

دکتر فرهاد رهبر فرا رسیدن ایام الله دهه فجر را تبریک گفت

تصویر مطلب دکتر فرهاد رهبر فرا رسیدن ایام الله دهه فجر را تبریک گفت
  • پنج شنبه 12 بهمن 1396
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی فرا رسیدن دهه مبارک فجر را تبریک گفت.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در متن این پیام آمده است:

ورود عزتمندانه و غرورآفرین امام خمینی(ره) به میهن عزیزمان در 12 بهمن سال 1357 و دهه مبارک فجر، تبلور همه رشادتها و جانفشانی های ملتی است که با تمام وجود فریاد استقلال و آزادی را بر زبان جاری کردند و سرانجام این پژواک قهرمانانه ایثار و شهادت، سقوط رژیم مستبد را رقم زد تا ریشه ظلم، فساد و ستم ریشه کن شود.

عمق کلام و عظمت اراده امام خمینی (ره) علیه خودکامگی، پایه های فساد و نابرابری را ویران نمود که ترجیع بند آن اسوه تمام حق جویان در سراسر تاریخ شده است.

این ایام فرخنده و پرافتخار بهانه ای برای وحدت و همدلی، تلاش و پشتکار همه مسئولین و علی الخصوص جامعه بزرگ علمی و دانشگاهی جهت اعتلای ایران اسلامی است.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی که با حمایت داهیانه امام راحل، هدایت حکیمانه مقام معظم رهبری و پشتوانه مردمی تاسیس شد، افتخار دارد که پس از سه دهه فعالیت در عرصه علم و دانش به عنوان بازوی توانمند نظام اسلامی در جهت برطرف ساختن نیازهای جامعه تلاش داشته باشد و امروز پژوهشگران و محققان این دانشگاه به نقطه اتکایی برای ارتقای علمی و توسعه تبدیل شده اند.

امیدوارم جوانان و دانشجویان عزیز با تاسی از الگوهای ارزشمند انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب در جهت سربلندی و تعالی کشورشان با احساس مسئولیت بیشتر زمینه رشد علمی کارآمدرا فراهم کنند.

اینجانب ضمن ارج نهادن به این فداکاری ها و مجاهدتهای شهیدان دوران مبارزه، از خداوند بزرگ عزت و سربلندی ایران اسلامی را خواستارم.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی