معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یادگار امام (ره):

دهه چهارم در دانشگاه آزاد اسلامی، دهه کیفیت است

تصویر مطلب دهه چهارم در دانشگاه آزاد اسلامی، دهه کیفیت است
  • یکشنبه 15 بهمن 1396
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهر ری گفت: دهه چهارم در دانشگاه آزاد اسلامی دهه کیفیت است و به دنبال تاسیس واحد نیستیم بلکه در منطقه بندی دانشگاه ها به دنبال بالا بردن کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر عبدالرضا فرهادیان درباره برنامه های این واحد دانشگاهی در آستانه دهه مبارک فجر گفت: مهم ترین برنامه ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) برگزاری کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه های استان تهران اعم از دانشگاه های دولتی و غیر دولتی است.

وی با اشاره به اینکه امروز اهداف شهدای مدافع حرم برای نسل جوان از اهمیت بالایی برخوردار است، تاکید کرد: دانشجویی که می توانست مثل بقیه سر کلاس درس بنشیند اما برای امنیت مرزهای ما مبارزه می کند و مظلومانه به شهادت می رسد؛ برای نسل جوان باید الگو باشد.

فرهادیان تاکید کرد: در این کنگره که در روز 24 بهمن برگزار خواهد شد، برنامه های پژوهشی متعددی نیز داریم که با برنامه های روز دنیا تطبیق داده ایم.

وی با اشاره به برگزاری نشست ها و کرسی های آزاد اندیشی که توسط خود دانشجویان مدیریت می شود، افزود: یکی از برنامه های مهم کنگره شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران این است که تمام آموزش به عهده دانشجویان است و تیم هایی تشکیل دادیم که خود دانشجوها متولی باشند و ما فقط نقش نظارتی داریم.

تقدیم طرح سند جامع کاهش طلاق به فرماندار ری

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ری، متولی تدوین سند جامع کاهش طلاق در شهرستان ری شده است و به دنبال این هستیم که در کنار اعتلا و اجرایی کردن این برنامه، کاهش طلاق را در سطح شهرستان ری داشته باشیم.

دکتر عبدالرضا فرهادیان در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های ما برگزاری کارگاه های آموزشی قبل از عقد نکاح بین زوجین است که دانشگاه آزاد اسلامی فضا و مشاور و روانشناس در اختیار زوجین جوان می گذارد.

وی افزود: قرار است تفاهم نامه ای با اداره کل ثبت اسناد داشته باشیم که دفاتر ازدواج از این پس در شهرستان ری تا زوجین کلاس های مشاوره را شرکت نکنند، عقد نکاح انها را ثبت نکنند. یعنی همان طور که زوجین جوان باید آزمایش عدم اعتیاد پیش از ازدواج انجام دهند، شناخت مسائل روانشناسی و مسائل مشاوره خانواده نیز برای آنها حائز اهمیت است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری متولی اجرای این برنامه شده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) تاکید کرد: از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی خود را در کنار مردم می بیند، به دنبال تدوین این برنامه است که قبل از 22 بهمن طرح سند جامع کاهش طلاق به فرماندار ری تقدیم خواهد شد.

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی

فرهادیان تصریح کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی است؛ دانشگاه آزاد اسلامی متولد انقلاب است و شجره طیبه ای است که حتی بعضی از کشورهای پیشرفته از آن الگوبرداری کرده اند.

وی افزود: به حق باید از مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کرد، همان گونه که دکتر ولایتی گفتند دهه چهارم در دانشگاه آزاد اسلامی دهه کیفیت است و دیگر به دنبال کمیت و تاسیس واحد نیستیم بلکه در منطقه بندی کردن دانشگاه ها به دنبال بالا بردن کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و اگر این برنامه با همین کیفیت ادامه پیدا کند، دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه های برتر جهان اسلام خواهد شد.