حاشیه نگاری از دیدار صمیمی دکتر پورعباس با کارکنان سازمان مرکزی

از قول برای کاهش سود وام ها تا تشکیل کارگروه پاسخ به دغدغه های کارکنان

تصویر مطلب از قول برای کاهش سود وام ها تا تشکیل کارگروه پاسخ به دغدغه های کارکنان
  • سه شنبه 17 بهمن 1396
مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی با ساختار و گستره این مجموعه، الگویی از مدیریت مشارکتی را می طلبد که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضوری کم سابقه در میان کارکنان آن را معنا کرد؛معنایی از جنس روابط انسانی در عین روابط سازمانی.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در نشستی صمیمی که برای نخستین بار در طول مدیریت 35 ساله دانشگاه برگزار شد، پای درددل و دغدغه های معیشتی، رفاهی و اداری کارکنان سازمان مرکزی نشست.

از دقایق ابتدایی آغاز این مراسم که در سالن شهیدمطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، جمع زیادی از کارمندان در سالن حضور یافتند که این روند تا دقایقی بعد از شروع سخنرانی دکتر پورعباس ادامه داشت.

این مراسم با تلاوت آیات قرآن کریم، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپ دانشگاه آزاد اسلامی شروع شد و پس از آن دکتر پورعباس که در میان کارکنان نشسته بود، برای سخنرانی به روی سن رفت.

دکتر پورعباس در ابتدا به ارائه گزارشی از تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و سپس وضعیت حال حاضر واحدهای دانشگاهی ، منابع مالی، نیروهای انسانی و... دانشگاه را تشریح کرد.

در بخش دیگری از این نشست دکتر پورعباس، تعبیر جالبی از وضعیت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی به کار برد و گفت: این دانشگاه امروز در حال گذار است و دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر به سمت شرایط مطلوب در همه زمینه ها ازجمله مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان پیش می رود.

پس از اجرای قسمت اول مراسم، کارکنان به دو صورت حضوری و مکتوب به بیان دغدغه ها و مسائل خود پرداختند. ازجمله مسائلی که توسط کارمندان مطرح شد، می توان به مواردی ازجمله بازخرید مرخصی، کم شدن سود وام های دانشگاه، افزایش حقوق، تناسب پست سازمانی با میزان تحصیلات و سابقه، افزایش مبلغ وام های خرید مسکن، ضروری و صندوق، تشکیل کانون بازنشستگی دانشگاه آزاد اسلامی، تکریم بازنشستگان، ایجاد تعاونی مسکن، تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی، افزایش فوق‌العاده شغل در پست های کارشناسی و... اشاره کرد.

دکتر پورعباس پس از هر سوال، با بیان جزئیات کامل به دغدغه ها و سوالات کارکنان پاسخ می داد که برخی پاسخ های وی مورد استقبال و تشویق کارکنان سازمان مرکزی قرار می گرفت، از جمله قول کاهش سود وام های دانشگاه آزاد اسلامی به 10درصد، راه‌اندازی سامانه‌ای برای تطبیق پست سازمانی با میزان تحصیلات و سابقه، استفاده از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در انجام امور و... بود.

دکتر پورعباس خبرهای خوبی نیز برای کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی داشت. کم نشدن قسط وام های دریافتی کارکنان از ماه های اسفند و فروردین برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی، اعلام خبر پرداخت حداکثر میزان پاداش (عیدی) سال 97 ، اعطای هدیه 150هزار تومانی به کارکنان به مناسبت سالروز 22 بهمن، و... ازجمله این اخبار بود.

در این مراسم که بیش از 2 ساعت به طول انجامید، تمامی کارمندان موفق به پرسیدن سوالات خود نشدند. به همین دلیل مقرر شد کارگروهی متشکل از 3 نفر به نمایندگی از کارکنان آقا، 2 نفر به نمایندگی از کارکنان خانم و 3 نفر از مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع تشکیل شود تا سوالات به طور تفصیلی مورد بررسی قرار گرفته و پاسخ آنها از طریق نمایندگان حاضر در کارگروه، به اطلاع کارکنان برسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از کارکنان سازمان مرکزی خواست با ارباب رجوع ها با محبت و احترام رفتار کنند، چرا که برکت کار در احترام به ارباب رجوع است.

در پایان مراسم کارکنان به صورت حضوری با دکتر پورعباس دیدار کرده و ایشان قول مساعدت و پیگیری مشکلات کارکنان را داد.

در این دیدار برخی از مسئولان و مدیران دانشگاه از جمله دکتر حاجیلو مشاور عالی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر علیزاده مدیرکل امور سیاست های رفاهی، علی فقیه پیگیری های ویژه دانشگاه، سیدعلی فتاحی سرپرست اداره کل پشتیبانی، حسین نصیرزاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران و... حضور داشتند.

گزارش: مونا رجبی