برتری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مسابقات دومیدانی آسیا

تصویر مطلب برتری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در مسابقات دومیدانی آسیا
  • چهارشنبه 18 بهمن 1396
سپیده توکلی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود قهرمان ماده پنج‌گانه و نایب‌ قهرمان پرش ارتفاع مسابقات آسیایی دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شاهرود، سپیده توکلی دانشجوی دوره دکتری تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود توانست در آخرین رقابت بانوان مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا با امتیاز 4 هزار و سی‌وهشت قهرمان ماده پنج‌گانه این مسابقات شود.

توکلی پیش‌ازاین و در روز نخست رقابت‌ها نیز در ماده پرش ارتفاع به‌عنوان نایب‌قهرمانی دست پیداکرده بود.

وی اولین مدال بانوان بعد از انقلاب اسلامی را در این رشته کسب کرده است و در جریان ماده پرش ارتفاع (پنج‌گانه) با ثبت رکورد 1.83 رکورد ملی این ماده را شکست.

پیش ‌از این رکورد این ماده را توکلی در مسابقات انتخابی داخل سالن با رکورد 1.81به نام خود زده بود. این رکورد در شرایطی به دست آمد که رکورد این ماده به مدت 11 سال در اختیار سپیده نبی‌زاده بود. نبی زاده رکورد 1.80 را به نام خود داشت.

توکلی همچنین باتوجه به رکوردی که در رقابت‌های داخل سالن آسیا کسب کرد در رتبه‌بندی فدراسیون جهانی دوومیدانی در جایگاه چهل و چهارم قرار گرفت.

انتهای پیام /