کسب مدال طلا مسابقات بین المللی اختراعات کروواسی توسط دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب کسب مدال طلا مسابقات بین المللی اختراعات کروواسی توسط دانشگاه آزاد اسلامی
  • دوشنبه 23 بهمن 1396
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در چهل و دومین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات و ابتکارات که در کشور کروواسی برگزار شد، توانست مدال طلا این مسابقات را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، دکتر پیمان بیات عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بهمراه ثمین بیات دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک موفق به کسب مدال طلا در چهل و دومین دوره مسابقات بین المللی اختراعات در کشور کروواسی شدند.

مجید مشک بید حقیقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: این اختراع در زمینه تشخیص پیش هنگام تبدیل یا عدم تبدیل سکته ایسکسمیک به هموراژیک می باشد وبه عنوان بهترین اختراع در زمینه مهندسی پزشکی نیز در این دوره از مسابقات انتخاب شد و از این بابت نیز مورد تشویق قرار گرفت.

وی افزود: این مسابقات جزو قدیمی ترین و معتبرترین مسابقات جهانی ثبت اختراعات می باشد و تا کنون چهل و دو دوره از آن (بصورت سالانه) برگزار شده است که در این مسابقات، اختراعاتی از کلیه کشورهای پیشرفته و دانشگاههای معتبر دنیا نیز به مسابقه گذاشته شده بودند که اختراع مبتکر واحد رشت در این دوره به خوبی درخشید.

مشک بید با توضیح در مورد این نرم افزار، بیان کرد: مغز متفکر این تجهیز، یک سامانه نرم افزاری است که یک بخش سخت افزاری را مدیریت می کند و موارد تشخیصی را بر روی تصاویر CT Scan انجام می دهد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی استان گیلان خاطر نشان کرد: پیمان بیات عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تا کنون 6 اختراع بین المللی را به ثبت رسانده است که همگی قابلیت تجاری سازی داشته و اغلب نمونه سازی نیز شده اند. همچنین 10 اختراع وی نیز در جریان روند پذیرش نهایی است.

مشک بید حقیقی تصریح کرد: قابل ذکر است که در جشنواره بین المللی اختراعات کشور لهستان که در اوایل تابستان امسال برگزار شد نیز این تیم توانستند به مدال نقره جهانی دست یابند.نجات جان حتی یک انسان، هدف این تیم مخترعین ذکر شده است.

انتهای پیام /