استاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر پژوهشگر برتر استان کرمان شد

تصویر مطلب استاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر پژوهشگر برتر استان کرمان شد
  • دوشنبه 23 بهمن 1396
استاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به عنوان پژوهشگر برتر گروه فنی و مهندسی استان کرمان در سال1396 انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بردسیر، دکتر عمید خطیبی عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر از سوی اعضای شورای پژوهش استان به عنوان پژوهشگر برتر گروه فنی و مهندسی استان کرمان در سال1396 انتخاب شد.

از این استاد پژوهشگر که از سوی انجمن بانکداری مجازی به عنوان سردبیر مجله تخصصی Modern Banking انتخاب شده، بالغ بر50 مقاله درکنفرانس های ملی، بین‌المللی و ژورنال‌های داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.

داوری چندین ژورنال بین‌المللی و تالیف 5 عنوان کتاب از دیگر فعالیت‌های این محقق و پژوهشگر است؛ دکتر عمید خطیبی همچنین موفق به کسب استاد نمونه دانشگاه در سال 1392 و کسب پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1393 شده است.

انتهای پیام /