ارسال سومین محموله کمک‌های دانشگاه آزاد واحد یادگار امام(ره) به مناطق زلزله زده

تصویر مطلب ارسال سومین محموله کمک‌های دانشگاه آزاد واحد یادگار امام(ره) به مناطق زلزله زده
  • دوشنبه 23 بهمن 1396
استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)، سومین کمک‌های انسان دوستانه خود را به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه ارسال کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد یادگار امام خمینی(ره)، استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، سومین محموله از کمک‌های انسان دوستانه خود را به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه ارسال کردند.

همزمان با وقوع زمین لرزه در غرب کشور، تلاش‌هایی از سوی این واحد دانشگاهی در راستای حمایت از هم‌وطنان آسیب دیده صورت پذیرفت و این واحد دانشگاهی در این زمینه اقدام به جمع آوری اقلام مورد نیاز زلزله‌زدگان کرد.

این کمک ها بالغ بر یک میلیارد پانصد میلیون ریال برآورد شده است که در سه مرحله به استان کرمانشاه ارسال شد.

انتهای پیام