غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نمایشگاه کتاب استان برتر شناخته شد

تصویر مطلب غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نمایشگاه کتاب استان برتر شناخته شد
  • سه شنبه 24 بهمن 1396
غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام به عنوان غرفه برتر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، در یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام ببش از 57 هزار جلد کتاب در قالب 166 غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که از سوی هیات اجرایی یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام به عنوان غرفه برتر شناخته شد، کتب تالیفی و ترجمه شده استادان و دانشجویان واحد ایلام به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال مردم ایلام و به ویژه جامعه دانشگاهی قرار گرفت.

تاکنون 63 جلد کتاب توسط اعضای هیات علمی واحد ایلام تألیف و 13 جلد کتاب نیز ترجمه شده است.

انتهای پیام /