پژوهش باید دانشگاه را به سمت کارآفرینی سوق دهد

تصویر مطلب پژوهش باید دانشگاه را به سمت کارآفرینی سوق دهد
  • سه شنبه 24 بهمن 1396
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: فعالیت های پژوهشی باید دانشگاه ها را به سمت دانشگاهی کارآفرین سوق دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد جویبار، دکتر داریوش حمیدی با بیان این مطلب گفت: درخواست‌ها و دغدغه‌های شورای پژوهش و فناوری باید به گروه‌های تخصصی اعلام شود تا در راستای درآمدزایی، ارائه طرح با توجیه اقتصادی بدون ایجاد هزینه برای دانشگاه حرکت کنند.

رئیس واحد جویبار با یادآور شدن پتانسیل بالقوه دانشگاه مانند اعضای هیأت علمی مجرب و تجهیزات مدرن آزمایشگاهی و کارگاهی خاطرنشان کرد: با همت شورای پژوهش و فناوری واحد، فعالیت‌های پژوهشی اساتید دانشگاه طبق منویات مقام معظم رهبری هدفمند شود.

دکتر حمیدی ادامه داد: تخصیص اتاق کار دانشگاه در صنعت که به زودی در شهرک صنعتی جویبار راه‌اندازی می شود، این واحد دانشگاهی، پیشتاز در زمینه تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت شناخته خواهد شد.

انتهای پیام /