تسریع هوشمندسازی بندر بوشهر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب تسریع هوشمندسازی بندر بوشهر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 24 بهمن 1396
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: اجرای طرح هوشمندسازی این بندر با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر تسریع می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدمهدی بنچاری در حاشیه نشست کارگروه بندر هوشمند بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: یکی از جنبه های اصلی و موثر در طرح های بندر هوشمند در بندرهای دنیا، حضور دانشگاه های معتبر آن مناطق است. همزمانی امضای تفاهم نامه میان اداره کل بنادر و دریانوردی و دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با مطرح شدن موضوع بندر هوشمند، باعث شد این دانشگاه تیمی را تشکیل داده و این موضوع را دنبال کند.
بنچاری اظهار داشت: توقع اداره کل بنادر و دریانوردی از کارگروه تعریف شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و هر دانشگاه معتبر دیگر این است که علاوه بر تعریف طرح، در اجرا و انجام آن نیز با این اداره کل تعامل و همکاری تنگاتنگ داشته باشند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: این اداره کل در انجام طرح بندر هوشمند از رویه های معمول گام را فراتر گذاشته و از کارگروه تشکیل شده خواسته تا با استقرار در بندر بوشهر، تمامی زوایا را شناسایی و نیازهای بندر را استخراج کند.
بنچاری ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که به آن توجه می شود، پالایش طرح هاست که در مرحله انتخاب، طرح هایی که در وضعیت عملکردی بنادر استان بوشهر موثر هستند، در اولویت قرار دارند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: یکی از توافقات صورت گرفته در این نشست، انجام بازدیدها و مستقر کردن نیروها در بخش عملیاتی بندر بوشهر است به دلیل اینکه رویکرد ما نسبت به عملکرد شاخص های بندری، پررنگ تر از جنبه های دیگر است.
بنچاری افزود: از دیگر جنبه های مهم طرح بندر هوشمند، ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه است که با رویکردی که دارد، می تواند یک الگوی خوب مبتنی بر همکاری دانشگاه ها با یک محیط صنعتی، اجرایی همانند اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر باشد.
وی گفت: تیم تشکیل شده در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر تیم خوب و فعالی است و امیدواریم با کمک آنها طرح مهم بندر هوشمند در بوشهر اجرا شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: این اداره کل در به ثمر نشستن هر چه بهتر این موضوع، با دیگر دانشگاه های معتبر داخلی و دانشگاه های خارجی نیز گفت وگو ها و پیگیری های لازم را پیش بینی کرده است.

انتهای پیام /