زمان حذف و اضافه نیمسال دوم تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

تصویر مطلب زمان حذف و اضافه نیمسال دوم تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
  • چهارشنبه 25 بهمن 1396
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 را مشخص و ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس بخشنامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو بخشنامه تقویم آموزشی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه، زمان حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 28 بهمن تا 3 اسفند 96 است.

تمامی دانشجویان یا پذیرفته شدگانی که موفق به ثبت نام نشده اند، در مدت زمان مذکور و با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی می توانند نسبت به ثبت نام و حذف و اضافه اقدام کنند.

براساس بخشنامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی؛ واحدهای دانشگاهی باید تمهیدات لازم جهت ثبت نام در محل را فراهم کنند.

انتهای پیام /